שלום

שלום

אני שותה במשך 4 שנים במשך השנה האחרונה המצב החמיר ויצא משליטה... הייתי שותה כל יום בקבוק וודקה עד לעילפון. פניתי לעזרה סוציאלית בתחום ההתמכרות לשתייה וזה גרם לי לראות את הדברים הצורה אחרת... טופלתי אצל פסיכיאטר שנתן לי כדורי הרגעה כמו ווליום וקלונקס... מאז שהפסקתי עם הכדורים אני בדיכאון וכל היום בוכה סתם או שיש לי התפרצויות זעם... בעוד שבוע שבוע וחצי אני נכנסת למקום לגמילה של בני נוער... אז לבני נוער שכותבים או קוראים כאן אני רוצה להגיד אל תשתו אין בזה הנאה! מה כיף בלא לזכור כלום?! ליפול , להקיא ואפילו יותר גרוע... השתייה הופכת את הבן אדם לבן אדם שונה לבן אדם ריק שלא אכפת לא מכלום! בהצלחה לכולם...

datchi2

New member
אני בשוק

בת 15 וכבר כל זה השם ישמור איפה ההורים שלך? חברים? משהו? איך הגעת לזה. 4 שנים מגיל 11? אני מקווה שזאת בדיחה

יש לי אמא...

גם חברים יש לי! אבל השתייה בודדה אותי הייתי כל היום סגורה במעין בועה הייתי מסתובבת עם אנשים יותר מבוגרים ממני שכל הזמן שותים... עם החברים שהיה אכפת להם ממני רבתי, ורוב הזמן הייתי לבד שותה סגורה בחדר הלוואי שזאת היתה בדיחה... ואני עוד מעט 16

יש לי אמא...

גם חברים יש לי! אבל השתייה בודדה אותי הייתי כל היום סגורה במעין בועה הייתי מסתובבת עם אנשים יותר מבוגרים ממני שכל הזמן שותים... עם החברים שהיה אכפת להם ממני רבתי, ורוב הזמן הייתי לבד שותה סגורה בחדר הלוואי שזאת היתה בדיחה... ואני עוד מעט 16

shanhen

New member
בהצלחה

לאורטלוש2, הדבר היחיד שאני רוצה להגיד לך זה בהצלחה בטיפול. את ראויה לקבל את ההזדמנות, את ראויה לחיים נקיים, את ראויה להחזיר לעצמך את השליטה על חייך. הקדישי את כל מרצך להחלמה, תני לעצמך מתנה ליום הולדתך ה-16 המתקרב - את חייך. מחזיק לך אצבעות, נחום

למעלה