שלום

מצב
הנושא נעול.

shanyushkin

New member
שלום

שלום
עשיתי כאן שרטוט של אחת מקומות ביתי. ציירתי אותו לפי כל מני שרטוטים אמיתיים שראיתי של אדריכלים מקצועיים, רציתי לדעת מה אתם חושבים.. תודה

TalHai

New member
השרטוט יפה

שלום
עשיתי כאן שרטוט של אחת מקומות ביתי. ציירתי אותו לפי כל מני שרטוטים אמיתיים שראיתי של אדריכלים מקצועיים, רציתי לדעת מה אתם חושבים.. תודה
השרטוט יפה
האם זאת הייתה השאלה עליה ביקשת שנענה?

shanyushkin

New member
בערך,../images/Emo51.gif

השרטוט יפה
האם זאת הייתה השאלה עליה ביקשת שנענה?
בערך,

*GormE*

New member
לפי דעתי כדאי לשפר

שלום
לפי דעתי כדאי לשפר
ולפני שנגשים לכזה שרטוט ללמוד סימנים מוסכמים- עובי הקו, איך להעביר מדרגות, עומקים שונים, כיורים וכו' ולשים לב מאוד לכך שגדלים יהיו תואמים. אני לא מכירה את כל הסימנים, אבל אני יודעת שיש... תלוי לאיזו מטרה את עושה את הציור- אם זה לבחינות כניסה אז כדאי אם כבר עושים שרטוט- שידבוק בכללים מסויימים...

gerson1

New member
כנראה בית דו משפחתי.

לפי דעתי כדאי לשפר
ולפני שנגשים לכזה שרטוט ללמוד סימנים מוסכמים- עובי הקו, איך להעביר מדרגות, עומקים שונים, כיורים וכו' ולשים לב מאוד לכך שגדלים יהיו תואמים. אני לא מכירה את כל הסימנים, אבל אני יודעת שיש... תלוי לאיזו מטרה את עושה את הציור- אם זה לבחינות כניסה אז כדאי אם כבר עושים שרטוט- שידבוק בכללים מסויימים...
כנראה בית דו משפחתי.
בד"כ רצוי לצרף את מנין הקומות כולן ע"מ לראות את התמונה כולה-"לא מראים לחמור חצי עבודה"

shanyushkin

New member
אכן

כנראה בית דו משפחתי.
בד"כ רצוי לצרף את מנין הקומות כולן ע"מ לראות את התמונה כולה-"לא מראים לחמור חצי עבודה"
אכן
זה בית דו משפחתי. ולא, לא עשיתי את זה לבחינת קבלה או משהו כזה(עדיין לא בכל אופן), לכן זה גם לא מושלם כפי שזה אמור להיות, עם כל הסימנים המוסכמים, קנה מידה, קומות הבית ודברים נוספים.עשיתי זאת מאחר ואני אוהבת את התחום ומתעניינת בו כבר הרבה מאוד זמן, ועשיתי זאת להנאתי. תודה על הביקורות

nsbh

New member
הציור יפה...

שלום
הציור יפה...
אך אין לו הרבה קשר עם שרטוט אדריכלי...

השרטוט יפה אבל..

הציור יפה...
אך אין לו הרבה קשר עם שרטוט אדריכלי...
השרטוט יפה אבל..
מבחינה אסטטית איך שנכנסים לבית השירותים ממול- ופינת האוכל עדיף שתהיה קרובה למטבח- יותר פרקטי.. ויש נישה מאוד גדולה בסלון- והיא מיותרת אולי תמשיכי בקו הבניה של הסלון או משהו..

מצב
הנושא נעול.
למעלה