שלום

IamTheMan

New member
שלום

יש לי חבר שאני מנסה להוכיח לו שלפרדי יש את הקול הכי מדהים בעולם(מה שנכון) אבל הוא מתקשה להאמין ואני מתקשה לתת לו לישמוע שיר עם ביצועים שיוכיחו זאת.. אז אני מתחנן אליכם תנו לי רעיונות לשירים שבהם הוא נותן את הביצועים הכי טובים תודה מראש

1Reebok

New member
הגזמות..

אם את רוצה דוגמות תתני לו את Don't Stop Me או את Bohemian Rhapsody, שפשוט נותן דוגמה להכל: הקול שלו, הכתיבה שלו, ההלחנה שלו.. מה לא. שאגב, פרדי הוא אולי נהדר נהדר נהדר נהדר נהדר בין זמרי הרוק הפופולארי, אבל כל אדם שלומד פיתוח קול במשך כמה שנים טובות יגיע לרמה שלו, או אחריה. לא חסרים זמרי אופרה בעולם. פשוט צריך לתפוש דברים בפרופורציות.

FreddieMercury

New member
יש משהו בזה,

אבל גם לפי מה שאתה אומר כדי שאדם עם יכולות שירה ממוצעות יגיע לרמות האלה, הוא צריך ללמוד פיתוח קול כמה שנים. אבל אצל פרדי זה היה טבעי. לא היה לו מה ללמוד. וזה חלק גדול ממה שעושה אותו לכזה סולן ענק. שני הדברים אולי הכי חשובים לסולן הם קול יפה ויכולת שימוש טובה בקול. יש סולנים שהיו להם את שניהם במידה כזו או אחרת (איאן גילאן לדוגמה), כאלה שהיה להם בעיקר קול יפה (פיל קולינס), וכאלה שידעו בעיקר להשתמש בקול (רוברט פלאנט). לפרדי מרקורי היו את שני הדברים, ושניהם באיכות גבוהה מאוד. היה לו קול ענק, ויכולת לא פחות ענקית לשלוט בו, והכל באופן טבעי. כל אחד יכול ללמוד פיתוח קול. זה לא חכמה. החכמה היא כשאלו היכולות הטבעיות שלך.

1Reebok

New member
אתה לא רציני

וואו וווווווואווווווווווווווווווווווווווו אוקיי עד שאני לא אראה את זה כתוב, שפרדי לא למד מעולם פיתוח קול, יהיה לי קצת קשה להאמין לזה. ביוגרפיה?

FreddieMercury

New member
טוב, בוא נגיד את זה ככה.

קראתי כמה ביוגרפיות של קווין, ובאף אחת מהן לא היה כתוב שהוא למד פיתוח קול. אני מנח שזה פרט מספיק חשוב כדי שיציינו אותו גם בביוגרפיות של הלהקה. אבל יודע מה, אני זז לבדוק.

1Reebok

New member
לפי דעתי?

לציין בביוגרפיה שלו שהוא למד פיתוח קול זה כמו לציין שהוא דובר אנגלית...

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבספיישל שהיה בVH1

אמרו שהוא התחיל לשיר כשהוא היה ילד, והיה בכמה להקות וכו', [זתומרת, בתור ממש בנאדם צעיר, כלומר בן איזה 12..
] זה משפר את היכולת, ואולי הוא קבל גם כמה שיעורים. הקלטת אצלי קצת נדפקה, [תזכירו לי לא לשם 'צפייה אישית' בכבלים על הודעה, להקליט, ואז להירדם..?
עכשיו ריבוע צהוב מסתיר את כולם. ><'']

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifמה בדבר הסולו של פרדי?

"In My Defence".
ואם לא זה, אז כמובן שרפסודיה בוהמית.
אבל אני מכורה לשיר הזה, אז אל תקשיב לי.
אני תמיד מפלה אותו לטובה.

למעלה