שלום

שלום

אני מתמודדת עם הפסקת כדורים ואני עצבנית נורא, ודי מיואשת מהחיים, נמאס לי, איך מתמודדים, אין לי עצבים לכלום, ואני מתה להירגע, ולא יודעת איך, רק להירגע, ולהרגיש טוב עם עצמי, אני לא רוצה לחזור לכדורים שניתקו אותי מהחיים, מה אתם אומרים?

אני לא רופאה

אבל אם הפסקת הכדורים גורמת לך לעצבנות גדולה, ולתחושות יאוש, אז אולי זה לא הזמן להפסיק, או שאולי ההפסקה אינה מספיק הדרגתית. את מרגישה שהכדורים הם אלה שניתקו אותך מהחיים? מה קדם להם? באיזה מצב היית לפני , ומה היה ברגע שהחלטת שאת צריכה לקחת כדורים? האם את במעקב רפואי, או מפסיקה על דעת עצמך?

להירגע...

לקחת נשימה אחת ארוכה ולהוציא את האוויר לאט לאט. לחזור על זה כמה פעמים שצריך - ככה אני עושה שמרגישה עצבנית. וגם - שקט ושלווה, ציוץ ציפורים, טיול איטי על שפת הים עם כוס שתיה חמה והמון אוויר צח, שמיים, עננים לבנים (ולפעמים קצת אפורים), שעות של בוקר, שעת השקיעה, הליכה בטבע (או סתם ככה ברחוב), טיול בין חנויות קטנות ומעניינות, נסיעה לעיר גדולה או למקום קטן, כתיבה, ללטף גור כלבים, למצוא תינוק ולנשק אותו עד אין קץ, לשקוע לתוך ספר יפהפה, לשתול פרחים ותבלינים, לנסוע על אופניים, להרכיב פאזל, לרקוד... כאלו, דברים פשוטים, ועוד המון. תמצאי אותם, תנסי קצת מכל דבר, לאט לאט תמצאי את אלו שגורמים לך להירגע. לאט לאט תכניסי לתוכך אלטרנטיבה הרבה יותר טובה שמזינה את הנפש.

s h i r k u s h

New member
אולי תקחי יום חופש מהכל...

לכי עם חברה ליום כיף ביחד: לספא, או סתם לשבת בבית קפה וסרט. תעשי רק דברים שמרגיעים אותך, שעושים לך טוב בלב. ולגבי כדורים- אני לפני כמה שנים הפסקתי לקחת כי זה ממש פסולת לגוף ומיותר לחלוטין- במקרים שכבר לא מסוגלת רק אז אני לוקחת כדור וגם זה מיותר לפעמים.

למעלה