שלום

מיקה555

New member
שלום

אנחנו חדשים פה בשכונת כצנלסון- הפרדס הראשון.... איפה הכי כדאי לערוך קניות??? (אתם יודעים מכולת, ירקן....) ואיפה מבלים באזור.. תודה

apk

New member
הכי חשוב ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

גם לעירנו וגם לפורומנו. לצערי לא מכירה עד כדי כך את האזור, לכן לא אוכל לענות לשאלתך. מקווה שבקרוב מישהו אחר יענה. בינתיים את מוזמנת להשתתף בדיונים שפתחתי

apk

New member
זה ליד תיכון העמית

וכצנלסון זה הרחוב של בי"ס בארי

apk

New member
זה ליד תיכון העמית

וכצנלסון זה הרחוב של בי"ס בארי

קיר קמט

New member
ברוכים הבאים

קודם כל, זה תלוי באיזה צד של הפרדס הראשון את גרה... אומנם, זה לא רחוב כזה ארוך, אבל בכלזאת. יש ברחוב הפרדס הראשון מרכז מסחרי קטן, יש בו 2 מכולות, 2 מספרות, ירקן אחד, חנות אלקטרוניקה, ועוד איזה חנות כזאת של צעצועים בערך, יש שם כלמיני ג'אנק. בגדול, אני לא יכול להגיד לך מה רצוי לקנות איפה, כי אנחנו את הקניות שלנו עושים בכלל בחולון, בחצי חינם, אבל המכולת שלנו, ואני גר ממש קרוב לפרדס הראשון, היא אחת מהמכולות שם, אנחנו באותה מכולת כבר מאז שעברנו לכאן.. לגבי בילויים בלי עין הרע, יש בראשון הרבה מה לעשות השאלה כמובן זה לאיזה גיל, ומה את מחפשת..

Guy Schlesnar

New member
תלוי לאיזה גיל את מחפשת בילוי

יש לך בפרדס הראשון,כמו שאמרו,מרכז מסחרי קטן עם שתי מכולות,ירקן,חנות לכלי כתיבה,חנות אלקטרוניקה,מספרה וכ'ו. בצד השני של הרחוב (אני לא בטוח שהוא נקרא הפרדס הראשון). יש מרבז מסחרי קניות קטן,מרכז בן גוריון,עם סופר,מספרה,חנות צעצועים,מסעדה,בית קפה,סטודיו סי וכ'ו,ויש לך במרחק של כשתי דקות עם האוטו את קניון שער ראשון,ושם יש כבר את כל מה שאת צריכה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא כ"כ מכירה את האזור שם מבחינת הקניות, אבל בכל מקרה אני אישית מעדיפה לעשות קניות פעם בשבוע בסופר ויש הרבה כאלה בראשון ולא להכנס למכולת . איפה מבלים? יש באזור התעשיה הישן שפע של פאבים ומסעדות, יש בתי קולנוע רבים, בקיצר באמת לא חסר.

cobainos

New member
אני רק אוסיף

שבמרחק כמה דקות הליכה ברגל יש לך את מרכז בן גוריון עם קפה פולה וספגטים שהם אחלה מקומות לשבת בהם עם אנשים...אוירה ואוכל מצויינים

דליה ר

New member
שלום שלום וברוכה הבאה.

אני גרה בשכונה כבר כמעט 30 שנה הגעתי בגיל 3 ונשארתי. האם את בחורה צעירה/ זוג / + ילדים ?

למעלה