שלום.... אני ואמא שלי מאוד רוצות לאמץ כלב... יש לכם מושג כמה יעלה לנו לאמץ כלב?
ס סורגת חלומות New member 19/3/05 #1 שלום.... אני ואמא שלי מאוד רוצות לאמץ כלב... יש לכם מושג כמה יעלה לנו לאמץ כלב?
ב בזוקה10 New member 20/3/05 #2 חוץ מעלות האימוץ, חשבתן גם על כל ההוצאות לאורך השנים? החיסונים, התילועים(...) שצריך לעשות כל כמה חודשים?
חוץ מעלות האימוץ, חשבתן גם על כל ההוצאות לאורך השנים? החיסונים, התילועים(...) שצריך לעשות כל כמה חודשים?
T The Reuty New member 20/3/05 #5 אם את מאמצת דרך אס.או.אס אז העלות היא בערך 450 ש"ח. שזה כולל עיקור/סירוס בחצי מחיר וחיסון שלישי חינם.
אם את מאמצת דרך אס.או.אס אז העלות היא בערך 450 ש"ח. שזה כולל עיקור/סירוס בחצי מחיר וחיסון שלישי חינם.
N Noaal New member 20/3/05 #6 עמותות שונות - מחירים שונים אבל גם "חבילת התוכן" שונה. יש עמותות בהן מחיר האימוץ הוא זול, אך אינו כולל עיקור/סירוס, יש מקומות שיש הנחנה על העיקור/סירוס ויש מקומות בהם המחיר כולל הכל. היכן את גרה ועל איזה כלב חשבתם לאמץ? (כך נוכל להפנות אותכם לעמותה הקרובה)
עמותות שונות - מחירים שונים אבל גם "חבילת התוכן" שונה. יש עמותות בהן מחיר האימוץ הוא זול, אך אינו כולל עיקור/סירוס, יש מקומות שיש הנחנה על העיקור/סירוס ויש מקומות בהם המחיר כולל הכל. היכן את גרה ועל איזה כלב חשבתם לאמץ? (כך נוכל להפנות אותכם לעמותה הקרובה)
A Adidush וזהו New member 20/3/05 #7 אצל רוב העמותות זה נע בין 400 ל500 ש"ח ומקבלים את כל החיסונים לשנה הראשונה כולל העיקור או הסירוס.