שלום..

שלום..

אני מאי ואני חדשה כאן. אני מאוד אוהבת קולנוע וכתיבה יוצרת, שנה הבאה אני אהיה במגמת קולנוע.. אשמח להצטרף לפורום שלכם.. אז אתם מקבלים אותי?

Elle Driver

New member
יש מבחן קבלה...

אם תעני נכון תשובות יפות יש לך אישור... שחקן אהוב, במאי אהוב וכו'. נמקי!

:)

אוקיי שחקן אהוב: יו גרנט- הוא מצליח להצחיק אותי בכל סרט שלו מחדש, יש לו בעיקר את הדמות השלומפרית והלוזרית שהוא נכנס אליה טוב מאוד.. שחקנית: אין לי מישהי שאני ממש אוהבת אבל מג ראיין ודרו ברימור עשו הרבה דברים טובים במאי אהוב: מ. נייט שמאלן - אני מאוד אוהבת את הסרטים שהוא עושה, יש בהם משהו שמושך אותי, המסתוריות שלהם, המסר החבוי , האפשרות שהוא נותן לך לראות את הסרט מכמה זוויות.. סרטים אהובים: שוקולד,התפוז המכני החוש השישי ובלתי שביר התקבלתי?

Elle Driver

New member
בחירות מעניינות...

אני מסכימה רק עם מ.נייט שמאליין...למרותש יורדות לו נקודות בגלל "הכפר". אבל נעביר את זה. התקבלת.
וולקאם

AlphonseElric

New member
היא לא התקבלה.. חח..

היא אמרה על יו גראנט שהוא שלומפר וחנון בסרטים שלו.. אני ההייתי מכנה אותו "צנונית"!!! חח סתם- עברת עברת....

הוא צריך להיות כבר במינוס אחרי

החוש השישי. גם בבלתי שביר ובסיינס יש חן מסויים אך בכל זאת הם מתחילים מחזור מטורף של ז'אנר שלא נגמר וכנראה גם לא יגמר בקרוב.

bobby6killer

New member
ואני בתפקיד ריקי גל הקשוחה

יו גרנט סתם הומו שאמאלאן חוזר על עצמו בכל סרט,רק החוש השישי שווה. שוקולד זה משמין
תנסי שנה הבאה *ציניות*

ציניות

אבל כל מילה מילה. יו גרנט משחק את עצמו בכל סרט, ומה שעובד לתום קרוז לא עובד אם אתה מלפפון בריטי ניורוטי, ושאמאלאן - נדמה לי שהוא עובד עם איזשהו טמפלט של תסריט, וכל פעם מה שהוא עושה זה מחליף רק את השמות והנופים. קצת כמו בפאוור ריינג'רס, למעשה.

bobby6killer

New member
../images/Emo13.gif

לא רציתי להארות כמו המניאק אז הוספתי קצת צחוק,אבל הסרטים של שאמאלאן,כיחידים הם טובים,אבל הם פשוט אותו דבר,ובין היתר מסווגים כאימה למרות שלרוב הם לא מדגדגים בוהן(מה שבתור חובב אימה מעצבן אותי).

0mroosh

New member
הכנת קטע שירה וריקוד, סטייל:

"שם מעבר לשמש"? ברוכה הבאה! :)

למעלה