שלום

winnerline

New member
שלום

שלום, אני חדש בפורום ואני מעוניין לדעת מהי בקרת איכות תוכנה לקבל הסבר על שיטת העבודה איפה אפשר ללמוד את זה ובקיצור מעוניין להכנס לעומק של הנושא ולהיות חלק ממנו אשמח לקבל פירוט מדוייק מה עושים בתחום זה וכל מה שקשור לנושא. תודה מראש

ברוך הבא, רק תעשה טובה

שלום לך וינרליין. אני חושב שלא ענו לך כי שאלת שאלות כלליות שיש עליהן תשובות טובות בקישורים שלמעלה (תתחיל מהמאמר של ערן, תעבור על הקישורים וכו'). כמו שרבי עקיבא אמר, ואהבת לרעך כמוך.

winnerline

New member
הסתכלתי במאמרי הפורום ובקישורים..

אך לא ענה לי על שאלותי הקישורים שיש בפורום הם באנגלית ובוא נגיד ככה אנגלית זה לא הצד החזק שלי מה בעצם צריך ללמוד בכדי לדעת בקרת איכות תוכנה? מהי בקרת איכות תוכנה ? כמו שמו כן הוא? מה הפירוש של האותיות QA ? אני מעוניין להכנס לעומק הנושא אז אנא מכם תעזרו לי. תודה

T i k t a k i t

New member
אנגלית היא די הכרחית בעיניי

ברוב מקצועות התוכנה ,ובין היתר בדיקות תוכנה.

boulderdash

New member
בהחלט...

לא נדרש ידע ברמת שפת אם, אבל היכולת לקרוא (ולכתוב) מאמר מקצועי באנגלית הכרחית.

minidror

New member
אני מסכימה, אנגלית ברמת קריאה

וכתיבה טובה++ זה הכרחי בתחום.

erandd

New member
טוב בוא נעשה סדר

קודם כל כדי ללמוד את התחום ישנם כמה קורסים במכללות ההיי טק למיניהן. ישנה אפשרות נוספת ללמוד אוטומציה (כלים שמדמים עבודת משתמש או מסמלצים עומס) וזאת ע"י ההסמכות של החברות שציינתי במאמר. ישנו מאמר מצויין של ד"ר אבי עופר בלינק מאמרים על QA וSQA (קרא אותו בבקשה). ולבסוף טיפ קטן: אם אתה מעוניין בתשובות רציניות בפורום כדאי שתתמקד בנושא ספציפי ולא בבקשות כלליות אשר אין לנו דרך לספק.

winnerline

New member
להתחלה..

להתחלה אני מעוניין ללמוד ע"י מדריכים ולאחר שאדע את הנושא אפנה לקורסים למינהם. לגבי הטיפ במה אתמקד אם איני יודע כלל את הנושא? אני לא יודע על מי ועל מה מדובר. אני אשמח לקבל פרטים מלאים מה לומדים? מה עושים? וכד' תודה

erandd

New member
אנחנו טוחנים מים ../images/Emo178.gif

נסה לקרוא את המאמרים שציינתי.

למעלה