שלום

Queen Of Rain

New member
שלום

ובכן שאלתי היא כזאת חדר השינה שלי הוא דיי קטן ורציתי לשנות אותו (אתם יודעים פסח וכל זה..) אז ככה - איזה צבעים "פותחים" את החדר חשבתי על אפרפר מדברי וצהבהב-קרם חולי , שיתן מראה "נטורלי" לחדר יש עוד עצות כי אני ממש רוצה ליצור אשליה של חדר גדול יותר הממ...מה עוד.. אפילו אביזרים קטנים , אפקטים , כל דבר יתקבל בברכה בתודה מראש|4ו|

שמופית

New member
מראה ענקית על אחד הקירות ../images/Emo3.gif

אני פעם נכנסתי לאיזו חנות והסתובבתי בה תוך ידיעה שהחנות ענקית ויש מלא מה לראות, עד שבאתי לעבור לצד השני והבנתי שזו מראה והחנות בעצם פיצית

Queen Of Rain

New member
עוד הצעות יתקבלו בברכה..:)

ועוד משהו איך אני יוצרת מראה "ענתיקה" עם צבע..? בעזרת ספוג או משהו? כמו שהחבוב ההוא עשה עם הכחול בחדר (שרשור מתחתיי או משהו כזה) תודה:)

קנגה רו

New member
מראה ענקית בחדר שינה - זה לא

אפקט בריא. חדר אפשר להגדיל בהמון צורות - א. כדי ליצור אפקט של תיקרה גבוהה - צובעים את הקיר - 10 ס"מ נמוך מקו תיקרה. פסים לרוחב - נותנים תחושה של חלל מאוחד אבל רחב יותר. ריהוט נמוך - מגדיל את החדר. תאורה - ועוד ועוד...

קנגה רו

New member
ועוד דבר "פס רוחבי" לא חייב להיות

צבע. למשל - קחי סירה של גלויות שאת אוהבת ותלי אותן (ממוסגרות או לא) במרחקים שווין וקטנים (5-10ס"מ) בקו אחד - יצרת פס רוחבי מעניין שהעין "נוסעת עליו" לאט מה שנותן תחושה של רוחב, כי העין לקח לה זמן לעבור מקצה לקצה.

Queen Of Rain

New member
את חושבת..?

כלומר אני מפחדת שזה ייצור "עומס" על חדרי הקט ולכן אני בדר"כ ממעטת ב"תוספות" הקירות ארוכים אבל הוא דיי קטן בנפח ורוחב פסים לרוחב..? הממ..אני מתכננת לצבוע את החדר ב2 צבעים בהירים שונים לא חושבת שפסים לרוחב יתאימו אבל תודה מקרב לב על העזרה:) אם מישהו נתקל במצב כמו שלי , לא לשמור בבטן:)

sarush

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את המשפט האחרון

לי נשמע שדווקא פסי אורך יועילו, אבל משאירה למבינים לענות...

למעלה