שלום,

esperansa

New member
שלום,

רק עכשיו גילתי את הפורום, ורצית<?י להעלות כאן את התחושה שמלווה אותי כבר שנים. האמת היא שאין לי מושג אם זה הפורום המתאים, אך בכל זאת אנסה. מה אפשר לעשות עם התחושה, שכבר אי אפשר להתמודד יותר עם החיים, שאין כבר טעם להתמודד וכל הכוחות כבר אזלו, שלא רוצים להמשיך הלאה, אין בשביל מי לקום בבוקר ובשביל מה? האם זה תכונה שמאופיינת חולי נפש? האם אני חולת נפש כבר שנים ואני לא מודעת לזה? מזה המועקה הזאת שלא מרפה ולו אף לא לרגע. האם קיים מושג כזה שנקרא אושר. אשמח לקבל תגובות, שיאירו לי אולי במקצת את עיניי.

WaLtEr DiSnEy

New member
לא,

אתה לא חולה חולה נפש אתה אנושי....הרבה אנשים עוברים את זה ואני ביניהם גם אני איבדתי כמעט כוח להלחם להיות מאושר אבל אני לא נכנע, צריך למצוא כוח להתמודד , לנסות לקום עם חיוך בכוח..לקוות שהיה טוב.... אני מאחל לך לפחות רק טוב

ברוכה הבאה אספרנסה ../images/Emo20.gif

מסכימה עם וולטר דיסני. את לא חולת נפש. למרות שקשה, בכל יום יש לך את ההזדמנות למצוא שוב את התקווה מחדש. אני מאמינה שאושר נמצא במעשים הקטנים שאנחנו עושים עבור עצמנו, ולא במטרות גדולות מאד. נסי לחשוב אלו דברים קטנים, אירועים קטנים - עושים לך טוב. למה את מרגישה שאינך מסוגלת להתמודד עם החיים וכו'?

למעלה