שלום

שלום

חדשה פה אם כי אני חושבת שכבר כתבתי כמה הודעות... רק כמה שאלות שהייתי שמחה לקבל עליהן תשובות בהקדם האפשרי: 1)יום הדולפין יתקיים ב15/4 או ב28/4? איפה יתקיים? האם השעות זה מ-12:00 עד 16:00? 2)פגישת מחמל"י חודשית - אני זקוקה לפלאפון של מיטל...מסרו לי כי היא באה מראשון לציון ואולי אוכל לסדר איתה הסעות...(זה מה שהבנתי מגוף כלשהו במחמל"י)
 

ספוקי

New member
תשובות:

1. יום הדולפין יתקיים ב-28/4, בין השעות 12:00 ל-16:00 במכללה למדעי הים במכמורת. 2. פגישת מחמל"י החודשית תתקים ב-29/4 במכמורת גם כן. אם מיטל רואה את ההודעה שלך (מיטל, תשמיעי קול!) אז היא בטח תשלח לך מסר עם דרכי התקשרות. בכל מקרה, באתר מחמל"י יש את המייל שלה, את יכולה לנסות ליצור איתה קשר דרכו.
 
אבל קבלתי מייל ממחמל"י שאומר שיום ה

דולפין הוקדם ל-15...
 
יום דולפין ועוד

היי לכולם. אני מיטל, מתנדבת במחמל"י, עורכת אתר האינטרנט של העמותה, וראש פרוייקט "אמץ דולפין". יום דולפין יתקיים ביום חמישי ה - 28/4 במכללה הימית במכמורת, בשעות 12:00-16:00, כולם מוזמנים. פרטים נוספים ושאר עידכונים אפשר למצוא באתר האינטרנט שלנו (מחמל"י) - http://immrac.haifa.ac.il. ביום שישי ה - 29/4 תתקיים פגישת התנדבים החודשית של עמותת מחמל"י ואחרי כל האירועים שקרו החודש (שאת רובם הפסדתי בעקבות הכנס בצרפת...), ממש שווה לבוא. כדי להיכנס לרשימת התפוצה של מחמל"י ולקבל עידכונים שוטפים ניתן לשלוח מייל לכתובת - [email protected]
 
למעלה