שלום......

shahar talby

New member
שלום......

אני חדש פה קצת על עצמי אני שומע פינק פלויד 4 שנים אני בן 16 נגן גיטרה מאריאל ושמח להצטרף לפורום של להקה בתזונה...

oribarak

New member
ממתי אמא של פינק פלויד זונה?

אבל בכל זאת ברוכה הבאה, תכף ציף תדפוק לך נאום בן זונה(ברומא תנהג כרומאי) על זה שאתה יכול להציץ במאמרים אז אני לא אגנוב לה את זה...זו חוויה כשהיא כותבת את זה

שלום שחר

מה המצב בןאדם?! אני אנחש.. התחלת עם החומה. אז ככה, בגלל השם שלך ממליץ לך על MEDDLE האהוב עליי כל כך, שמע אותו תבין אותו ותדע למה באמת יש לך שם יפה!!! ברוך הבא לפורום!!! תיהנה!

avki

New member
אהלן שחר

דבר ראשון, ברוך הבא מקווה שתשתלב וכל זה. דבר שני, גם אני חדש פה, אז מקווה שתשתלב פה כמוני (זה סתם היה בגלל שלא היה לי ככ מה לכתוב :|).

deePink

New member
אני אעשה את קצר ולעניין...

ב-ר-ו-ך ה-ב-א!
סתם שאלת הכרות- כמה זמן אתה מנגן על גיטרה? ועל איזו?

שלום שחר

וברוך בואך לפורום. אתה מוזמן לקרוא את המאמרים שכבר יש לנו, את השאלות הנפוצות, ושרשורים בעמודים קודמים. יש שם המון חומר - רובו עדיין לא מאורגן במאמרים מסודרים. אנא קרא גם את תקנון הפורום (יש קישור בטאגליינס). בבקשה בלי ביטויים כמו "בתזונה". נשמח לענות על כל שאלה, ולשמוע את הגיגיך.

wish i was here

New member
איזה דיסקים של פ"פ יש לך?

ואיזה שירים שלהם אתה הכי אוהב?...סתם כדי שאולי אני אוכל לתת לך המלצות לשירים ודיסקים אחרים דומים שלהם... למשל: אם אתה אוהב את תקופת סיד בארט אני אמליץ לך בחום על הדיסק Relics,אם אתה אוהב דיסק כלשהו מתקופת שלטונו האכזרי של ווטרס (דארק סייד-פיינל קאט)אז אני ממליץ לך על...כל הדיסקים מהתקופה! אם אתה אוהב את תקופת גילמור אז אני ממליץ לך על the division bell,אם הופעות חיות עושות לך את זה....אז ללא ספק Pulse. אההה כן.....ברוך הבא!

shahar talby

New member
טוף....

אני רואה שיש הרבה שאלות אז ככה: 1.אני לא התחתלתי עם החומה אלא עם דרק סייד אוף... 2.יש לי את כל הדיסקים של פינק פלויד וגם את כל התקליטים ואת דיוידי של הסרט +שני הופעות 3.אני מנגן תשע חודשים ואני מנגן גם על קלידים אבל נטשתי לפני חצי שנה 4.אהה ויש לי ג'קסון אדומה JX10 אם זה אומר לכם משו... תעשו טובה רק שכל אחד ירשום את השם שלו כי אני לא מכיר פה אףחד ואין לי מושג למי אני שולח הודעות

shahar talby

New member
אנשים....

נסעתי לטבריה לאיזה 4 ימים אז תהנו לכם פה שם ואיפה שתרצו יאללה ביי

Absolut3sbk

New member
תעשה חיים…

כן ג'קסון זאת יותר גיטרה למטאל… כנראה שהוא גם מפורום מטאליקה חח…

למעלה