שלום...

שלום...

היי קוראים לי גבי ואני מעוניינת ללמוד ריקיי אך יש לי בעיה קטנה (למאן האמת היא די גדולה אבל לא משנה..) אני לא יכולה לצאת מהעיר (אני גרה באשקלון) ואין לי מושג אם נותנים שיעורי ריקיי לילדים בגיל שלי (אני בת 14) ואני לא מכירה אנשים שיודעים לעשות ריקיי ככה שאין לי ממי ללמוד...אם תוכלי להגיד לי אם יש מכון שאפשר ללמוד בו ריקיי באשקלון ולגיל שלי אני אשמח.. תודה מכל הלב!!!

Anabel74

New member
../images/Emo24.gif שלום וברוכה הבאה.

קודם כל זה נפלא שהגעתי לרייקי ואת מעוניינת ללמוד זאת. שנית יש מאסטרים בכל הארץ ואני בטוחה שגם בעיר מגורייך . אני אשלח לך מסר פרטי עם אתר בו תוכלי לבצע חיפוש שכזה . רייקי ניתן ללמוד בכל גיל ולכן תוכלי להצטרף גם לקבוצה של מבוגרים יותר אם לא יהיו בדיוק באותו זמן קבוצות לנוער וכן גם ניתן ללמוד באופן יחידני מול המאסטר עצמו . אם יש לך עוד חברים שמעוניינים ללמוד זאת אפשר לפעמים לארגן שמאסטר יגיע אליכם. בכל אופן אני מקווה שתמצאי את האפשרות הנוחה לך ביותר בקרוב ושתהני מלמידת הרייקי ותרגולו. שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע איך הולך. לימור

תודה ענקית...

לימור תודה ענקית אני עוד לא התחלתי לבדוק פשוט אני התחלתי אם מבחנים שוב אבל מתי שאתחיל אני אגיד לך... ולא עולה הרבה כסף לבקש ממאסטר לבוא אלי או לקבוצה?

Anabel74

New member
בכייף..

אם את מראגנת קבוצה ומקום יהיו גם מאסטרים שיתנו לך את השעור בהנחה או חינם (בכל זאת ארגנת עבורם קבוצה משלמת..). את זה תצטרכי לקבוע מול המאסטר מראש. אם יש לך בעיה כלכלית יש מאסטרים שמתחשבים בכך גם. בהצלחה!

למעלה