שלום אני חדש כאן אז...היי
H Horse Wishper New member 1/5/05 #4 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif התמכרות נעימה....
S ShiraChan New member 1/5/05 #6 ../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
ט טומויו האחת New member 3/5/05 #12 היי ברוך הבא ^^ השתלבות מהירה לך.. נ.ב. חזרתי אחרי העדרות קצרה <.< למיקרה שתהיתם מאיפה צצתי בפורום ^^;
היי ברוך הבא ^^ השתלבות מהירה לך.. נ.ב. חזרתי אחרי העדרות קצרה <.< למיקרה שתהיתם מאיפה צצתי בפורום ^^;
N NOYMAN12 New member 3/5/05 #13 ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif אני מקווה שתצליח ( אני די בטוחה בזה ) להתשלב פה יפה ותמשיך להתמכר עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ... לאינויאשה !!!!!!!! ואם תיהיה לך שאלה תוכל לפנות אליי ...
ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif אני מקווה שתצליח ( אני די בטוחה בזה ) להתשלב פה יפה ותמשיך להתמכר עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ... לאינויאשה !!!!!!!! ואם תיהיה לך שאלה תוכל לפנות אליי ...