שלום

שלום

אני קוראת עכשיו שירשור בפורום חוק ומישפט שניכתב על ידי מישהי בשם מיס אנה.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=145 היא מספרת שלפני שנה היא נהגה ללא רישיון בגיל 16, עשתה תאונה שמימנה ניפגעו חלק מהנוסעים במכונית. את מהן אושפזה יומיים. לאף אחד מהנוסעים ברכב לא היה רישיון. בעל הרכב היה בשלילה, מה שלא מנע ממנו לתת את המפתחות למי שאין לה רישיון כלל. הייתי בשוק!!! כל מה שעיניין אותה הוא שלא ישללו לה את הרישיון שהוציאה לאחר התאונה. אני פשוט בהלם. כדאי שתיקראו.

If6Was9

New member
סיפור אמיתי או שמדובר בטרול?

מה שראיתי שם זה שרשור, האם יש קישור לאיזו כתבה?

If6Was9

New member
אם כך אני בשוק עד כמה "בן אדם"

יכול להיות אטום. שתתקשר לשפטל דחוף.

AvihayA

New member
ומישהו מנסה לעזור לה ???

אישית, הייתי מגייס את מיטב עורכי הדין כדי שתקבל את העונש החמור ביותר !!! אני לא מבין מדוע מישהו טורח כל כך לנסות לעזור למישהי שלקחה "כלי נשק" בידיים והפעילה אותו ללא אחריות. מה אחת כזו עושה מחוץ לסורג ובריח ? מדוע בעל הרכב שנתן לה את המפתחות לרכב לא כבול באזיקים בהמתנה למשפטו ?

גם אני

לא מבינה מדוע בעל הרכב אינו כבול באזיקים. המיקרה הזה כל כך חמור. והיא כל כך מטומטמת שהיא לא מבינה את זה. אפשר גם להבין את גודל הטימטום שלה מסיגנון הכתיבה שלה ןמהתוכן.

מֵירַב

New member
אני זוכרת תאונה כזאת באזור הצ'קפוסט

או משהו דומה. בכלופן, לאנשים כמותה התכוונתי כשכתבתי פה לפני מספר ימים: כ"כ בא לי לנער אנשים... נערה מטומטמת.

למעלה