שלום....

adi1985

New member
שלום....

שלום, אני עדי. אני בן 15. נעים מאוד להכיר אתכם. אני שמח שהפורום הזה ניפתח כי יש לי בעיה חמורה ביותר. בהתחלה כתבתי את הבעיה שלי בפורום על בנים ועל בנות אבל לא כל כך עזרו לי שם. אולי כאן מישהו יעזור לי. אז ככה... מה אני יכול לעשות עם הבעיה שכל הזמן עומד לי. אני ילד קצת חרמן, אבל אני משתדל להסתיר את זה. הבעיה היא שעומד לי על שטויות - פשוט על שטויות. בפורום ``על בנים ועל בנות`` סיפרתי על הסיפור שקרה לי ליד חברה שלי. כשהייתי איתה בקניון התחיל לעמוד לי רק בגלל שהחזקתי לה את היד. ועשיתי הכל כדי שהיא לא תראה את זה וגם כדי ששאר האנשים בקניון לא יראו את זה. חוץ מזה, כשהייתי בבית ספר, קרה לי לא פעם אחת שעמד לי באמצע השיעור (סתם, בלי שום סיבה) ואז כשהיה צלצול נשארתי לשבת. אז עכשיו השאלה שלי: מישהו יודע מה אני יכול לעשות נגד זה??? זה מציק לי מאוד, בבקשה עזרו לי... תודה.

זיקפה...

שלום לך עדי ברוך הבא לפורום אחד הסימנים הלהתפתחות נורמלית בגיל ההתבגרות הוא נושא הזיקפה. בגיל ההתבגרות אנו חווים כל רגש או גירוי בעוצמות גדולות וגופנו מגיב לכך בכל מיני צורות, אם בדכאונות לא מוסברים, או הרגשת היי(שמחה)לא מוסברת, וזיקפה היא אחת הדרכים לתגובה של הגוף להפגזת ההורמונים שמשתחררים בתקופה זו של ההתבגרות. התגובה הראשונית שלך היא בושה וזה מראה על כך שאתה נורמלי והתגובות שלך נורמליות. עם הזמן תלמד לשלוט בתחושות האלה ותלמד שהסוד הוא בראש, במחשבה. איבר המין הגדול ביותר בגופנו הוא ה ``מוח`` שלנו. שלומי

Flickerman

New member
ובכן...

המקרה שזה מתחיל לעמוד קורה אצלי רק במצבים יותר ``אינטימים`` ולא רק מהחזקת יד, אבל העיקרון שאתה צריך לפעול הוא בערך אותו דבר. אל תחשוב על סקס או על מה שעלול להתפתח. תחשוב על דברים משעממים או כל דבר אחר אשר יסיט את תשומת ליבך מהנושא של סקס. זה כמובן לא יעבוד על הפעם הראשונה, אבל לאט לאט תוכל ללמוד איך להסיח את דעתך מסקס לעניינים אחרים.

לדעתי....

תיראה אני לא בן אבל לדעתי אין לך ממש בעיה... אם אתה מגדיר את זה בתור בעיה אז זה כנירא באמת מאוד מפריע לך... כמו שרבים פה אמרו אתה צריך להתרכז בדברים אחרים... וזה לא יעזור לך אם אני אגיד מה הם. כי אני בטוחה שלך יש דברים מענינים שאתה אוהב לעשות, אז ברגע של זיקפה אתה יכול לחשוב על אותם דברים, ועם הזמן אני מקווה שתוכל לשלוט בזה ובכל מיקרה ככל שמיתבגרים עם הגיל אפשרות השליטה באיבר המין היא גדולה יותר..... אני מאוד מקווה שעזרתי לך סנדרה

פו-הדוב

New member
עדי תגובה אלייך בתור בן

עדי הסיטואציה שאתה מתאר היא הכי טבעית בעולם היא אומנם מביכה אבל טבעית, ואין לך מה להתבייש בזיקפה שלך, אבל בכול מקרה מכיוון שזה מפריע לך פשוט תתרכז בדברים אחרים זאת העצה הכי דבילית שיש אבל היא הכי הגיונית שמצאתי, ויעילה שמצאתי מתוך ניסיון. ביי אסף

דניאל***

New member
צופה

אחי, זקפה של בני נוער היא דבר לא הכי נעים... צריך ללמוד לחיות עם זה ולברוח מזה תבטא את עצמך בבית ולא `יעמוד לך`... במילים אחרות - תעשה ביד! תנסה את זה כדיי שתהייה יותר מסופק בבי``ס בברכה דניאל***

ויליאמס

New member
התשובה שלי....

לדעתי זה לא ממש בעייה אתה יכול להתגבר על זה ואתה תראה שבמשך הזמן זה יעבור לך ואם זה לא יעבור אז אתה תתרגל ולא תרגיש את זה שלך ויליאמס

roy123

New member
זה בסדר זה קורה גם לי ולהרבה אנשים

וזה בסדר אז תחשוב על אבא של חבר שלך ערום!!! טוב נו הגזמתי... אבל משהו בסגנון כזה שיגעיל אותך...

never

New member
תחשוב על דברים מגעילים

כמו בנות מאד לא יפות שאתה מכיר וכו

אין לך שום בעיה!!!

תראה אתה בגיל ההתבגרות זה נורמלי לגמרי(אלא אם כן אתה חושב שהמורה כוסית) ואם אתה כל כך מתבייש לך לעשות ביד 5 פעמים ביום: פעמיים לפני הבית ספר פעמיים אחרי הבית ספר ובערב לפני שאתה יוצא. זאת עצתי אליך תהנה!!!

פאני1

New member
היי...

שלום לך , מה שקורה לך זו תגובה טיבעית של הגוף ואין לך מה לעשות , וממש לא צריך להסתיר את זה , זה יפה!!!

למעלה