שלום

שלום

אני לא בטוחה אם זה בדיוק המקום לשאלה הנ``ל, אבל אולי בכל יהיה כאן מישהו שיוכל לעזור לי. אני בת 17, לפני הליכה לצו ראשון. השאלה שלי היא- האם מורידים פרופיל על תת משקל? או שזה סתם שמועות? תודה. :)

Casus Belli

New member
אני חושב שכן

אבל רק במקרים קיצוניים ממש. צירפתי קישור לטבלת יחס גובה-משקל.

תודה

אני שבעה קילו מעל המינימום המצוין. האם גם במקרה זה אתה חושב שיש אפשרות להורדה בפרופיל? והאם זה מוריד באופן רציני? תודה :cool:

Casus Belli

New member
אין בעד מה

אין לי מושג, וכמובן שאני לא רוצה להטעות אותך... תבררי, קרוב לוודאי שמישהו אחר בפורום יודע (דרך אגב - גם אני לפני צו ראשון).

סירופית יקרה!

שלום לך, מהיכרותי עם המערכת, אני אומר לך חד משמעית: אין בעיה מבחינת הצבא לגייס אותך , כל עוד את מעל המשקל המינימלי. ולא, לא מורידים פרופיל על ``רזון``... את סתם ``תלכי לאיבוד`` בתוך המדים... אני צוחק, כמובן. אבל ברצינות:קחי בחשבון שיש מחסור במדים לאנשים רזים מאד בצה``ל. הרוב מעלים במשקל במהלך השירות. שיהיה לך רק טוב והמון המון בהצלחה!

טל עדתו

New member
אם את מתחת למשקל שאת אמורה

לשקול אז זאת בעיה. בן דוד שלי שקל מתחת למה הוא אמור לשקול (לפי הטבלה של משקל- גובה) שיש בלשכת גיוס והרידו לו על זה פרופיל - והרבה!

חופשי

New member
תלוי ב...

גובה שלך..... כל מקרה לגופו, אין הורדת פרופיל, אבל אם המצב חמור, נותנים לך כמה חודשים לעלות במשקל, מזמינים אותך שוב, אם עלית הכול טוב, אם לא כנראה שלא תעשי צבא....

למעלה