שלום!

shirigutman

New member
שלום!

שמי הוא שירי ואני בת 17 ואני עושה טובה למישהי שמחפשת חומר על ההבדלים בכתבי יד בין גברים לנשים. אני יודעת שהפורום אינו המתאים אך לא מצאתי פורום אחר בנושא זה באתר ``תפוז``, אותו אני מעריכה מאוד. אודה לכם באם תענו לי במהרה כי הנושא דחוף!!! תודה, שירי

חזרתי.. :)

ובכן קצת קשה לענות על שאלה שכזו מבלי להשתמש במונחים גרפולוגיים.. אבל אני אשתדל: כתב יד גברי: כתב יד הנוטה לצידו הימני או השמאלי, הפרש אורכי גדול באותיות, זווית כתיבה חדה. כתב יד נשי: כתב יד מעוגל, המבליט את הקימורים והקערים באותיות, הכתב גדול יותר, בעל הפרש אורכי של אותיות קטן יותר. נטייה לכתוב בזווית ישרה או קהה.

shirigutman

New member
הי שבי!

תודה רבה על היענותך לשאלתי... ברצוני לדעת על ספרים בנושא, האם ידוע לך על כך? תודה, שירי

epitaph

New member
באתי להציל את היום:)

השארתי לך קישור עם כול מני ספרים בנושא...

זה נדמה לי או שהקישור לא עובד??

בכל אופן, ספר מצויין בנושא הגרפולוגיה, ממנו לקחתי את החומר, הוא ספרו של יגאל ורדי, `כתב היד כראי הנפש`, בהוצאת ידיעות אחרונות. ספר מעמיק, מעניין ומורחב - מומלץ! :) שלך, שבי :cool:

shirigutman

New member
הי שבי!

הי שבי! כן, מצאתי שהקישור לא עובד מסיבה לא ידועה אך בכל מקרה אני אגיד על הספר הזה לחברתי. תודה רבה על עזרתך, שירי גוטמן

שירי חביבה, - גרפולוגיה :)

באי או אל, או בעצם ``וואלה``, יש קהילה שנקראת גרפולוגיה, בהנהלת מיכל בן טובים, גרפולוגית מקסימה, שתשמח לענות לך, :) אור ואהבה, גילי פרי

למעלה