שלום,

dafnaleh

New member
שלום,

אני מצטערת לפתוח שרשור חדש בשביל זה, אבל אני לא רוצה לפתוח ולקרוא כל הודעה אחרת מחשש לספויילרים (עדיין לא ראיתי את הפרק מאתמול). את הפרק הראשון, כמו את השני, הקלטתי (כדי לא להצטרך לראות פרסומות), אך איכשהו הסוף (אני מקווה שזה רק הסוף) נמחק מהקלטת. הגעתי לקטע בו המנתח (אני עדיין לא בקיאה בשמות) בא להסיר לפרז (הפדופיל) את המסכה. מה קורה מכאן והלאה? וכמה הפסדתי? תודה.

THE HELL BOY

New member
זה חתך לך הרבה מהסוף../images/Emo87.gif

בעיקרון- אחרי שהוא הסיר את המסכה לא משהו חשוב כרגע. הוא מבקש לבצע ניתוח להוריד שומן או משהו כזה. התברר כי הפדופיל שכב עם בתו בת ה6 של הבוס שלו ולכן הוא מסתתר מפני הבוס שלו באמצעות ניתוח בפנים. לקראת הסוף המאפיונר חוטף את כריסטיאן (אחד המנתחים) ומזריק לו בוטניקס- משהו שיכול להשתיק את גופו אם ישכב עם הגב (הפירוט הזה לא כזה רלוונטי כרגע.) בסוף אחיו של הפדופיל יורה באחיו באמצע הניתוח להסרת השומן וכל השומן עף בחדר כמו סיבוב מהנה של לונה פארק. המאפיונר נכנס לחדר- רואה שהפדופיל מת- והוא לוקח את אחיו של הפדופיל איתו. ליז המרדימה של חדר הניתוח מתפטרת. שני המתנחים לוקחים נקניקים (מה שמאט הזכיר בתחילת הפרק שהתנינים לא נמשכים לבשר של אדם אלא לנקניקים) ומכניסים את הנקניקים לתוך גופו של הדפופיל המת. התנין טורף את הגופה וזה סוף הפרק. מקווה שהשלמתי לך משהו. במידה ולא הבנת משהו- לשאול.

למעלה