שלום !

שלום !

שלום לכולם! זו הפעם השנייה שאני נכנסת לפורום והפעם הראשונה שאני כותבת בו משהו.. תחילה רפרפתי במאמרים ותגובות ואני חייבת לציין- שנהניתי מהקריאה וכל הכבוד על הפורום! חוששני שאני הצעירה מבינכם... אני רק בת 15 אבל כבר מתחילה להתענין ברפואה משלימה ובהומיאופתיה . זה התחיל כשאמי וחברתה גילו שלי ולבן של החברה שלה יש גורם משותף<שנינו מנוזלים בצורה שאי אפשר לתאר, ונמשך בוידוי מצד החברה שהיא מטופלת אצל הומיאופת (אלישוע), אמי החלה להתעניין וקבעה תור... וכך התגלגלו הדברים ... והיום אני אחרי 2 טיפולים, ומרגישה בשיפור קל... ובהתעניינות רבה ! אני לא מרבה לגלוש באינטרנט ואם כן - לזמן קצר. רצינו (אני ואמי) לומר תודה רבה לאלישוע! בתקווה להמשך התעניינות (מצידי) ולתוצאות טובות...
צליל

שלום צליל תודה שבאת ../images/Emo140.gif

מאוד נהניתי איתכן היום היה נורא מעניין. הסתקרנת מה ? אני שמח. ד"ש לאמא. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

riki72

New member
היי צליל

אני שמחה שיש שיפור במצבך. וזה ילך וישתפר עם הזמן. צריך רק סבלנות תרגישי טוב מריקי

אהלן ריקי.

יש לי בקשה אם תואילי, ספרי את התרשמותך מהפגישה שלנו אתמול, מה ראינו יחסית לפעם הראשונה. ספרי מה שהרגשת וחשבת כשישבנו בחדר שלושתנו. ספרי מה שתוכלי, שידעו מה זו הומיאופתיה, לי לא יאמינו, אולי לך כן.

riki72

New member
../images/Emo124.gifשלום לאלישוע ולכולם חשוב!!

כתבתי בעבר על השינוים שחלו בנו כמישפחה מאז שפגשנו בהומופאטיה. בני בר היה בן שנה והיה לו אסטמה של העור כל הגוף היה מגרד ואדום . וברפואה הרגילה נתנו לו רק משחות שרק טיפה הקלו. הגעתי להומופאתיה בפעם הראשונה ותוך חודש חודשים הכל עבר. והפעם הגעתי שוב ובמיקרה לאלישוע כי המצב בבית היה בלתי ניסבל. יש לי 4 בנים והבכור בן ה7 היה עושה לי דווקא והיה צורח כל היום . מן חצי היפר ..... מלחמות על כל דבר..הכנת שיעורים.מיקלחת ומה לא ובנוסף היה נעקץ מיתושים והתגובות היו חמורות היה מתנפח לו כל המקום וכל הגוף היה מצולק. ואני היתי לחוצה עצבנית צורחת בנוסף היה לי אסטמה ונזלת אלרגית. חייתי ממש בתוך בועת לחץ. וכשהגעתי לאלישוע שאלתי אותו? זה יעבור? מתי זה יעבור?אני כבר מרגישה שאני לא יכולה יותר. והוא אמר לי סבלנות......ואת תראי שהכל יהיה בסדר רק צריך קצת סבלנות. התחלנו את הטיפול .. והיום אחרי 3 חודשים[היה שיפור עוד לפני]. הילד הרבה יותר רגוע .. כמעט ולא צורח. יש בנינו תקשורת. הוא יושב להכין שיעורים אפילו בלי שאזכיר לו.וגם נכנס לבד להתקלח. ממש שיפור משמעותי לטובה. טיפלתי גם בעצמי אז אני הרבה יותר רגועה הלחץ נעלמםוגם האסטמה. והתוצאות מאוד טובות. בגללל זה אני היום ממליצה עלה הומופאטיה בחום רב. כי יש לי ניסיון ואני מאוד מרוצה. ומקוה שכל מי שחושש יפנה לטיפול ההומופאתי כי זה שווה וכדאי זה מחולל פלאים. אז סליחה שזה קצת ארוך אבל מקוה שהיה שוה לקרוא שלכם ריקי

riki72

New member
תודה תודה וגם בעלי" כאילו " הושפע

מהרמדי שאני לוקחת ויש המון המון שינוי לטובה ביחסו אליי ולילדים.

למעלה