שלום

מצב
הנושא נעול.

2עדנה

New member
שלום

שלום
מה דעתכם על אנדומטרין? אתמול עשו לי החזרה,אני מחדירה 3 פעמים ביום אנדומטרין אבל אני מרגישה שהכל נוזל החוצה.... אז מה לחזור לגסטון הכואב או שככה זה? ועוד שאלה- יש לי תינוק בן 9 חודשים שלא מוכן לטעום דברים חדשים, רק גרבר ודברים מתוקים..יש לכם\ן עצות לסרבן הקטן?(לא מרק, לא אוכל אצבעות, פשוט מעיף הכל...אלא אם כן זה מתוק, איך הוא מזהה?) תודה.... עדנה

נועה 35

New member
תני לו לאכול מה שהוא רוצה

שלום
מה דעתכם על אנדומטרין? אתמול עשו לי החזרה,אני מחדירה 3 פעמים ביום אנדומטרין אבל אני מרגישה שהכל נוזל החוצה.... אז מה לחזור לגסטון הכואב או שככה זה? ועוד שאלה- יש לי תינוק בן 9 חודשים שלא מוכן לטעום דברים חדשים, רק גרבר ודברים מתוקים..יש לכם\ן עצות לסרבן הקטן?(לא מרק, לא אוכל אצבעות, פשוט מעיף הכל...אלא אם כן זה מתוק, איך הוא מזהה?) תודה.... עדנה
תני לו לאכול מה שהוא רוצה
אני מאמינה גדולה באינסטינקטים הטבעיים של התינוק. הילד שלי לא היה מוכן לאכול אוכל מוצק עד גיל 3! הוא אכל מדי פעם, קצת מזה וקצת מההוא, אבל את רוב תזונתו הוא קיבל מתחליפי חלב אם. הוא גדל להפליא בלי יותר מדי מחלות ובלי שום בעיות מיוחדות. בין גיל 3 לגיל 4 הוא התחיל לאכול יותר ויותר אוכל מוצק והוריד בעצמו את מימון הבקבוק לפעם ביום. ביום הולדת 4 החלטנו שנינו (כמובן שעזרתי לו להחליט....) לזרוק את הבקבוק ומאז הוא לא נגע בו. תני לו להחליט מה טוב לו. הוא יודע יותר טוב ממך, מהרופאים ומאחיות טיפת חלב. זה לא אומר שאת לא צריכה להציע לו מדי פעם גם אוכל של גדולים ולהושיב אותו איתכם בארוחות וכדומה, אבל אל תלחצי ואל תלחיצי - זו הדרך הבטוחה ליצור לו תסביכי מזון בעתיד... בנוגע לאנדומטרין והגסטון - אין לי מושג, אבל בטח בנות מנוסות יותר יענו לך עוד מעט.

אני שמה פעמיים ביום - 1 בבוקר

שלום
אני שמה פעמיים ביום - 1 בבוקר
2 בערב. אוהבת את זה הרבה יותר מאוטרוגסטן או גסטון. זה אמור לנזול קצת לא הרבה, בעיקרון הטכניקה שלו זה שהחומר נדבק לרחם ומשתחרר לאט לאט. אני לא מחליפה את זה בשום הון שבעולם, בשבילי זו המצאת המאה. בקשר לבייבי, גם התינוק שלי אוהב מתוק ושונא גבינות ודברים בריאים, מה אני אגיד לך, למשל מצאתי לו גבינה בטעם שוקולד (נראה כמו גמדים) אז אני לוקחת מעדן מרשמלו ואת מעדן הגבינה ונותנת לו כפית מזה וכפית מזה לחילופין וככה אני עובדת עליו ולפחות יודעת שהוא אכל גם גבינה ולא רק שטויות. הכי מצחיק זה שבכפית של גבינת שוקולד הוא עושה פרצוף מגעיל
ואותי זה

orname

New member
אנדומטרין

שלום
אנדומטרין
הי עדנה, אין לך מה לדאוג. הכדורים / נרות הוגינאליים נוזלים. ותופעה ידועה והרופא שלי הזהיר אותי מראש כדי שלא אבהל. לפעמים זה נוזל פחות - ולפעמים אני ממש מרגישה את הדליפה - אבל ככה זה צריך להיות (לפני כן השתמשתי ב UTROGESTAN וזה היה יותר גרוע) לגבי האוכל... אם הילד מתפתח יפה, אינו אנמי ואין לו בעיות - עזבי אותו. אני התחלתי לנסות לטעום דברים חדשים בגיל 20....

2עדנה

New member
תודה

אנדומטרין
הי עדנה, אין לך מה לדאוג. הכדורים / נרות הוגינאליים נוזלים. ותופעה ידועה והרופא שלי הזהיר אותי מראש כדי שלא אבהל. לפעמים זה נוזל פחות - ולפעמים אני ממש מרגישה את הדליפה - אבל ככה זה צריך להיות (לפני כן השתמשתי ב UTROGESTAN וזה היה יותר גרוע) לגבי האוכל... אם הילד מתפתח יפה, אינו אנמי ואין לו בעיות - עזבי אותו. אני התחלתי לנסות לטעום דברים חדשים בגיל 20....
תודה

הכי מצחיק שזה עצוב עם האנדרומטרין

שלום
שעל כל דליפה ונזילה אני רצה לבדוק אם זה הכתם שאני כל כך שונאת ודקה לפני שאני מסכלת אני אומרת "שמע ישראל ה' ירחם"

orname

New member
ולאיזה דיכאון עמוק בעלי נכנס

שעל כל דליפה ונזילה אני רצה לבדוק אם זה הכתם שאני כל כך שונאת ודקה לפני שאני מסכלת אני אומרת "שמע ישראל ה' ירחם"
כששמע שממשיכים עם ה"איכסה" עוד תקופה... האחות של היחידה אמרה שכנראה זה משהו שדווקא המציא מישהו שאוהב נשים.. ידוע שאשה בהריון צריכה לישון - אז שלא יציק לה זה שישן שם לידה...

אם בעלך נכנס לדיכאון מזה ../images/Emo6.gif

כששמע שממשיכים עם ה"איכסה" עוד תקופה... האחות של היחידה אמרה שכנראה זה משהו שדווקא המציא מישהו שאוהב נשים.. ידוע שאשה בהריון צריכה לישון - אז שלא יציק לה זה שישן שם לידה...
אם בעלך נכנס לדיכאון מזה

בעלי על סף התאבדות כי מיום לפני ההחזרה אנחנו בשביתה טוטלית עד לשבוע 24 בערך

orname

New member
שמחה בשבילך....../images/Emo6.gif

אם בעלך נכנס לדיכאון מזה

בעלי על סף התאבדות כי מיום לפני ההחזרה אנחנו בשביתה טוטלית עד לשבוע 24 בערך
שמחה בשבילך....

איזה שיפור זה אחרי כל ההזרעות האלו שהיינו יוצאים עם המלצת רופא ל"פרו ורבו" וכמה שיותר... היה שווה לעבור ל IVF....

ואני לא שמחה בכלל ../images/Emo4.gif לא הייתי

שמחה בשבילך....

איזה שיפור זה אחרי כל ההזרעות האלו שהיינו יוצאים עם המלצת רופא ל"פרו ורבו" וכמה שיותר... היה שווה לעבור ל IVF....
ואני לא שמחה בכלל
לא הייתי
מתנגדת להתרכבל בגופו של בעלי, התגעגעתי אליו
ודרך אגב אצלי אף פעם לא היו הזרעות ישר לכיתת I.V.F

orname

New member
וודאי שאת צודקת...

ואני לא שמחה בכלל
לא הייתי
מתנגדת להתרכבל בגופו של בעלי, התגעגעתי אליו
ודרך אגב אצלי אף פעם לא היו הזרעות ישר לכיתת I.V.F
וודאי שאת צודקת...
אבל בלי טונות של הומור לא היינו שורדים את הטיפולים. לא באופן אישי ולא כזוג... לשמחתנו הרופא שלי משתף פעולה ותורם לחגיגה...

ברור בלי ההומור איפה היינו היום../images/Emo8.gif

וודאי שאת צודקת...
אבל בלי טונות של הומור לא היינו שורדים את הטיפולים. לא באופן אישי ולא כזוג... לשמחתנו הרופא שלי משתף פעולה ותורם לחגיגה...
ברור בלי ההומור איפה היינו היום

סיקי2

New member
הצעה אחרת

שלום
הצעה אחרת
יש ג'ל חדש , שנקרא קרינון, רק פעם ביום יש להחדיר, קבלתי אותו בטיפול אחרון לאחר שהגסטון עשה לי בלאגאן רציני בגוף. לא ניתן להשיגו בבית מרקחת באופן רגיל - יש לקבל מרשם מהרופא וליצור קשר עם החברה ברחובות (הרופא אמור לדעת כיצד מגיעים ליבואן) והם מעבירים ע"י שלח לבית המרקחת הקרוב אליך שתבחרי ושהם עובדים עימו. תנסי באתרים השונים כמו דוקטורס וסטארמד לשלוף לפי קרינון או crinone אם איני טועה ותראי אזכורים על הנושא.

לגבי קרינון

הצעה אחרת
יש ג'ל חדש , שנקרא קרינון, רק פעם ביום יש להחדיר, קבלתי אותו בטיפול אחרון לאחר שהגסטון עשה לי בלאגאן רציני בגוף. לא ניתן להשיגו בבית מרקחת באופן רגיל - יש לקבל מרשם מהרופא וליצור קשר עם החברה ברחובות (הרופא אמור לדעת כיצד מגיעים ליבואן) והם מעבירים ע"י שלח לבית המרקחת הקרוב אליך שתבחרי ושהם עובדים עימו. תנסי באתרים השונים כמו דוקטורס וסטארמד לשלוף לפי קרינון או crinone אם איני טועה ותראי אזכורים על הנושא.
לגבי קרינון
את יכולה לפרט כמה עולה הקרינון?? רוזה

העין ה 3

New member
בדיוק קראתי עליו ב"להיות משפחה"

הצעה אחרת
הם כותבים שם שהוא טוב יותר מכל הסוגים האחרים של התמיכה. יותר מאוחר אעתיק לכאן את המאמר (הוא קצר), כי הוא עדיין לא מופיע באינטרנט.

העין ה 3

New member
הבטחתי – ושכחתי...

הם כותבים שם שהוא טוב יותר מכל הסוגים האחרים של התמיכה. יותר מאוחר אעתיק לכאן את המאמר (הוא קצר), כי הוא עדיין לא מופיע באינטרנט.
הבטחתי – ושכחתי...
הנה הכתבה הקצרה מתוך "להיות משפחה" של החודש: ג'ל לטיפולי פוריות - שיטה חדשה ומהירה למתן פרוגסטרון לנשים העוברות טיפולי פוריות. קרינון הוא ג'ל פרוגסטרון במינון של 8%, הניתן לנשים במסגרת טיפולי פוריות. עד עתה, תכשירי הפרוגסטרון למיניהם ניתנו בזריקה לשריר, בטבליות לבליעה או בנרות המוחדרות לנרתיק. יתרונות השימוש בג'ל מתבטאים במידת החומציות שלו הדומה לזו המצויה בנרתיק, והמסייעת במניעת זיהומים. ג'ל הקרינון מוחדר לנרתיק באמצעות מוליך חד פעמי דק, והוא היגייני ובעל מבנה ייחודי, המאפשר לו להיצמד אל דפנות הנרתיק ולא להיות מופרש החוצה. בנוסף, שימוש בג'ל מאפשר את ספיגת הפרוגסטרון קרוב למטרה – רירית הרחם. התכשיר ניתן פעם אחת ביום, ואין צורך במנוחה לאחר ההחדרה.

ריקי בש

New member
אדרומטרין לחיזוק

שלום
אדרומטרין לחיזוק
ככה זה אצל כולן- מרגישים שהכל נוזל החוצה ורואים גם בתחתונים.. את צריכה לשכב כחצי שעה אחרי ההחדרה כך שיזל פחות. הבעיה באנדומטרין שצריך להשתמש 3 פעמים ביום ומי שעובדת צריכה לשבות באמצע היום לחצי שעה וזה די בעייתי, לפחות לי היה. לכן עברתי לפרוגסטרון בהחזרה השניה כי זה פעמיים ביום- בוקר וערב. בקשר לתינוק- כנראה שהוא טעם כבר מתוק והתרגל ולכן כעת לא רוצה שום דבר חוץ ממתוק. זו הסיבה בדיוק שלא מרגילים תינוקות לאכול מתוק כי אח"כ לכי ותוציאי את זה מהם... ותסמכי עליו שהוא מזהה- אל תזלזלי בקטנים האלה!! הם יודעים טוב מאוד מה טוב להם ומה הם אוהבים, תאמיני לי. בהצלחה בשני הנושאים הנ"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה