שלום:)

NAORNAOR21

New member
שלום:)

לא ידעתי שקיים פורום MP3...מגניב... אני חדש פה...היום קיבלתי MP3 מתנה ליומולדת....:) אני צריך את העזרה שלכם...איך אני עושה את כל הפרוצדורה של העברת שירים מהמחשב לתוך הMP3...הבנתי שזה עם הכבל USB...התקנתי גם את מה שהיצרן נתן לי...ועדיין אני לא מצליח לעשות את זה...אז מה עליי לעשות? יש אפשרות אחרת? יש לי עוד שאלה...כמה שירים נכנסים ב256 מגה....? תודה! נאור.

weird dust

New member
זה מאוד תלוי בנגן

איזה חברה זה? יש נגנים שיש צורך בתוכנה מיוחדת ויש כאלו שזה פשוט העתק והדבק בתוך הנגן.

יאיר B

New member
איזה נגן יש לך (חברה, דגם?)

יש נגנים שמזוהים מידיית במחשב ככונן נוסף ויש כאלו שצריך להעביר להם את השירים באמצעות תוכנה. בלי מדיע על סוג הנגן לא ניתן לעזור לך. בנוגע לכמה שירים נכנסים ב-256MB - זה תלוי מאוד באיכות הקידוד של המוסיקה. ב-128 נכנסים בערך 60 שירים (אם שיר הוא 4MB בממוצע).

NAORNAOR21

New member
MP3 PLAYER WITH FLASH DISK

ככה הוא נקרא...XtraSound music to go...אם זה עוזר...אין לי שם של חברה.

DrLecter

New member
חבר'ה אני חושב שזהו נגן מדבקה...

נאור נכון?תתחדש! תיראה כמו שאמרו לך למעלה זה מאוד תלוי איזה גודל כל שיר וגם הפורמט שלו. כבר אומר לך שבא נאמר רוב השירים שלך ינועו באיכות בסביבות הkbps128-192, בוא נגיד ורוב השירים שלך נעים בין ה3-4 מגה משמע תוכל להכניס סביבות ה100 אולי קצת פחות. שוב כל זה היפוטתי, לא תוכל לקבל תשובה חד משמעמית עד שתיתן קצת נתונים על גודל הקבצים,איכותם וכו'.

NAORNAOR21

New member
מזה נגן מדבקה?

אתה צוחק עליי או משהו? לא מבין בכל הנושא הזה...

weird dust

New member
נגן מדבקה זה נגן כזה:

נגן שמיוצר במליונים ע"י חברה אחת אבל משווק ב100 שמות בכל העולם (וכניראה בישראל) הוא זול מאוד ולא שווה הרבה לרוב. הנגן לרוב זול וזה בדרך כלל גם מה שהוא שווה. וגם לי זה נשמע כזה.

יאיר B

New member
נשמע כמו נגן ג'נרי

במקרה כזה: חבר את הנגן לחיבור USB פנוי במחשב (עם כבל, בלי כבל - איך שנוח לך). בהנחה שמותקנת לך מערכת הפעלה WIN XP - המערכת תבצע זיהוי חומרה חדשה (יפתח בלון ליד השעון - לא להתייחס) ולאחר סיום הזיהוי יתווסף סמל ירוק ליד השעון וכן יתווסף כונן בתוך "המחשב שלי". הכונן הוא כמו כונן רגיל: אתה גורר אליו שירים מהמחשב. לאחר שבעברת את כל השירים שרצית - אה הולך לאזור של השעון ולוחץ על הסמל החדש (הירוק). בחלון שייפתח לוחץ על "עצור" והמחשב אמור לכתוב שההתקן הופסק (בבלון צהוב חדש). אז ניתן לנתק את הנגן מהמחשב ולשמוע בו את השירים שהועברו.

NAORNAOR21

New member
יש לי WIN 98 וזה לא

מזהה אותו אוטומטי...מה אפשר לעשות? תודה על העזרה בכל מקרה.

homart

New member
אז תיבדוק את הדרייבר

שהגיע עם הנגן, כל נגן מגיע ע םדרייבר לWIN 98

למעלה