שלום:]

Summer 68

New member
שלום:]

well אני חדשה כאן. די עקבתי אחר הנכתב בפורום, אבל לא טרחתי להרשם. והנה, מצאתי את עצמי כותבת כאן:) ממש חביב פה, רק רציתי לומר, וזה הכל :) לא מבינה גדולה בפינק פלויד, בהשוואה לאנשים השוהים כאן, אך בהחלט מכבדת מאוד את הלהקה. אני, כמו כולם, די מקווה שאחד הערוצים הישראלים ישדר את לייב 8, ואם לא, היכן אוכל לצפות במופע? קראתי שהמופע ישודר, בין היתר, בBBC, אין לנו את הערוץ הזה? [הו, וסלחו לי אם זוהי הודעה חסר פואנטה כלשהיא]

שלום Summer

כפי שכתוב בעדכונים שלנו (בשרשור ה"חשדות" וכן בלינק שנמצא בראש עמוד הפורום, בצבע וורוד), האופציה היחידה לצפות בארוע בזמן אמת שלא דרך הטלוויזיה הוא ברשת, באמצעות השרתים של AOL. אנא קראי את העדכונים. ערוצי הטלוויזיה של ה-BBC לא נקלטים בישראל, ו-BBC PRIME אינו יכול לשדר את המופע בגלל ענייני זכויות יוצרים. אגב, לא צריך להרשם לפורום, רק לכתוב בו...

Summer 68

New member
:]

להרשם הכוונה, להרשם עם כינוי והכל, בכדי שאוכל גם להגיב:] על השרתים של AOL קראתי, וגם על כך שהם עלולים לקרוס, ולכן זוהי לא האופציה המועדפת עליי. קראתי גם שתהיה אפשרות לשמוע את המופע ברדיו, אם זכור לי טוב את אמרת זאת בעצמך, באילו תחנות אם כן?

ברדיו של ה-BBC

כל הערוצים שלהם יוקדשו לכך. ראי בעמוד הזה (שגם לו יש לינק בסיקור הראשי שלנו): http://www.bbc.co.uk/music/thelive8event/ ניתן לשמוע אותם דרך האינטרנט, בקלי-קלות. אגב, ה-BBC בטלוויזיה ישדר גם שידור חוזר של כל המופעים בבמה בלונדון, ובפילדלפיה.

למעלה