שלום.

Cold As Death

New member
שלום.

שאלתי את השאלה הזו גם בפורום פאנג שואי אך ליתר ביטחון אני אשאל גם פה. לקראת החופש תיכננתי לשפץ את החדר. בצד שמאל בקובץ יש שרטוט [ממש לא מדויק, מצטערת על זה] של החדר עכשיו. הדלת למטה, ובאותו הקיר הארון. מול הארון זו המיטה, לצידה חלון [המלבן מחוץ לחדר, כמו הדלת] ומול המיטה 2 סיפריות, הגדולה יותר היא מעין שולחן כתיבה והקטנה זה מעיין ארון מדפים עם טלויזיה וספרים. רוב הזמן המיטה פתוחה למיטה זוגית ומגיעה כמעט [15 ס"מ] לספריה. בצד ימין בשרטוט רואים את התיכנון שלי שאני רוצה שככה יראה החדר. המיטה מתחת לחלון עם הראש לחלון ומיטה זוגית. את הספריה הגדולה נוציא מהחדר והקטנה בקיר שבו הייתה המיטה לפנייכן. הארון באותו המקום. מה דעתכם?

Cold As Death

New member
מקפיצה

הדעה שלכם חשובה לי פה. קפיץ קפוץ

meshi4

New member
אהבתי את השינוי

שאת מתכננת.מתקבל חדר יותר מרווח.יש לך אפשרות להוסיף מראה גדולה בצד שמאל.גם מוסיף יופי ואשליה של מרחב.על הרצפה מתחת למראה תוכלי להניח חפצי נוי,פמוטים למינהם וכו'.בהצלחה.

ש ו נ י 69

New member
לא טוב

לפי איך שסידרת את החדר או שאת צריכה למתוח את המיטה או לקצר את הרגלים של מי שישכב עליה. אין גם גישה לחלון. אם תתני מידות של החדר ושל הרהיטים אולי תהיה אפשרות לעצה קצת יותר טובה. בהצלחה

Cold As Death

New member
אמרתי שהשרטוט לא מדוייק.

ארוך המיטה בסדר גמור... השרטוט היה רק להמחשה, לראות בערך איך זה.

אוי, אני חולה על הדברים האלה

גם, אוהבת לשנות ולחדש וצבעים ולהזיז רהיטים! חייבים גיוון! לדעתי זה ממש יפה, נותן לחדר תחושה שהוא מרובע ולא מלבני- יש לי סיוטים מחדר מלבני כי גם שלי נוטה להיראות כזה אהבתי את הסידור החדש, קצת מפריע לי השטח הסגו הזה בין המיטה לחלון הימני לשידה של הטלויזיה אולי לא תצמידי את המיטה לקיר השמאלי ותשימי אותה באמצע? חשבת על זה?

למעלה