שלום

kerry cordano

New member
שלום

היי כמה אלבומים יש לקווין? כמה לפרדי? מתי הוא נפטר? ספטמבר 91 משהו כזה? יש איזשהי ביוגרפיה רישמית או סרט? תודה נ.ב.... REM אצלי מקום ראשון ב
ויש סיכוי שQUEEN יהיו מקום שני.
מעניין 2 להקות עם סולנים
קווירים שאוהבים להתאפר

kerry cordano

New member
:*) אתם לא עונים לאנשים?../images/Emo4.gif

ביומיים האחרונים ראיתי כמה קליפים של Queen headlong I'm going slightly mad the great pretender innuendo breakthru I want to break free ובקשר לקליפים האחרונים של פרדי בחייו: היה לו הרבה אומץ להצטלם ככה עוד כשאנשים לא ידעו על המחלה ולא ידעו עליו. וכל האלבום האחרון (זה מ91) בכלל מסכם את החיים שלו והחיים שלהם כלהקה. האלבום יצא לפני מותו? אני מתכוונת ל innuendo ? אני מקווה שמישהו יענה :)

Ocean Spirit

New member
הנה, עונים לך ../images/Emo13.gif

Innuendo יצא ממש כמה חודשים לפני שפרדי נפטר.

natali24

New member
שמועות

אומץ...נכון. באותם ימים רצו שמועות מטורפות לגבי מה הסיפור עם פרדי. למה הוא רזה כ"כ, למה הוא ככה, וכו'. הכל אמרו: אנורקסיה, סרטן וכו'. מי העז אז לומר איידס? היה טקס חלוקת פרסים כמה חודשים לפני מותו. על הבמה עלו כל חברי הלהקה (אני חושבת שהם קיבלו פרס על איניואנדו) יחד עם פרדי. פרדי נראה רזה, חיוור ונמוך מאוד. הוא לא דיבר. רק בריאן ורוג'ר דיברו והודו לכולם. רק לחשוב על זה: יום לפני שפרדי מת, נעשה סוף לשמועות, ופורסם שהוא חולה באיידס. וזה עשה סוף לשמועות. אני חושבת שבכך פרדי עשה שירות מעולה למחלה האיומה הזו. אפשר בהחלט לציין, שלאחר מותו, יחד עם פרסום המחלה אצל מג'יק ג'ונסון (NBA) - המודעות התחילה להתעורר.

הנה ,תמונה...

ועוד משהו,ברשותכם
שמעתי שפרדי מת 12 שעות בלבד לאחר שהכריז על היותו חולה באיידס. מצד שני-שמעתי שהוא מת יומיים לאחר ההודעה. אתם יודעים בבירור מה התשובה הנכונה?:)

natali24

New member
בדיוק לזה התכוונתי

התמונה הזו. עד כמה שאני יודעת, יום אחרי שפורסמה הידיעה, הוא נפטר.

לא נראה לי הגיוני

זה משתלב טוב מדי,זה כאילו שיש חור בסיפור ואנשים השלימו אותו.בדיוק יממה?

natali24

New member
למה לא?

זה מאוד הגיוני. היו המון שמועות שרצו. הדוברים של פרדי הכחישו אותם שוב ושוב, עד שהלחץ עלה, ופרסמו הודעה שפרדי חולה. למחרת הוא נפטר. כך אני זוכרת את זה. אני לא אשכח את זה לעולם. הייתי צעירונת בת 13, פתחתי את עיתון ידיעות מוסף "24" ושם היתה ידיעה, שפרדי הודיע שהוא חולה באיידס. אז עוד לא הערצתי את קווין, לא הכרתי כ"כ את השירים שלהם, רק קצת את איניואנדו (סיפור לפעם אחרת), אז אמרתי בליבי - כמה חבל... וזהו. למחרת הודיעו שהוא נפטר, גם זה היה בעיתון. ואז כבר הייתי המומה לגמרי.

B a m B a m

New member
נראה לי שהיא מתכוונת שזה../images/Emo168.gif

יותר מדי קלאסי..... למות בדיוק 24 שעות אחרי הוידוי...

16 מרי לו

New member
ראיתי את זה בסרט דוקומנטרי עליו

כתבו בעיתון יום לפני שהוא מת "Freddie Mercury: I do have AIDS" והוא מת 24 שעות אחרי ההצהרה הזאת

natali24

New member
מידע

אלבומים? אני חושבת ש- 22 בערך. זה כולל גם הופעות חיות. לפרדי - 2, ועוד כל מיני מיקסים למיניהם. חלקם יצאו באופן רשמי, חלקם פחות. פרדי נפטר ב- 24/11/91 יש המון המון ביוגרפיות - ספרים שנמכרים. חפשי באמזון. יש גם סרט שנעשה...

kerry cordano

New member
תודה

בזמנו גם על מייקל סטייפ (REM) היו שמועות שיש לו איידס וזה כי הוא הומוסקסואל, מאוד רזה ומגלח את הראש. לכי תביני אנשים. ואפילו היה איזשהו ראיון שמייקל חזר ואמר שאין לו איידס. בכל מקרה, חבל שבימים ההם הייתה בורות כ"כ גדולה בנושא. אני מכירה כמה שירים של קווין באופן כללי, ונהנית לגלות דברים חדשים מידי פעם.

rainbow 1974

New member
וואו... איזה דברים יפים כתבו שם

ל/על פרדי ב-פרדי מרקיורי טריביוט... בא לי לבכות

למעלה