שלום:)

moranstf

New member
שלום:)

שלום פורום אני מורן ואני מהפורום של 406 בהייד פארק יש פה כמה שמכירים אותי כגון גבי,דיקלה,גל ,מסיסית ומי שעוד פה משם.. טוב אז גבי רציתי לאחל לך מזזזזזלללללללללל טובבבבבבבבבב
על הפורום החדש שלך הגעת לזה בכבוד!!!!!!! בהצלחה!! :) וזהו אני מקווה שתאהבו אותי.. אה!אני אוהבת הכי הכי הכי הכי ביקום את אנהי המלכה המהממת דיוסה שלי1!

ג ב ש ו ש

New member
מורןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

איזה כייף לראות אותך פהההה.. הלוואי תכתבי תמיד אני אשמח
ברוכה הבאה
יש לקרוא את תקנון הפורום
השתלבות נעימההה

../images/Emo23.gif ברוכהההה הבאההההה

היי אני לא מכירה אותך-כי לא הצלחתי אף פעם להתחבר לפורום שם... בכל זאת אני הילה בת 18 מי-ם שרופה על אלפונסו ודולסה!! וגם אנהי... מקווה שתהני פה

s h a r o n 7

New member
חחחחחח ברוכה הבאה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

את מכירה אותי
חחח קרעת אותי: "כגון.." ו- "אני מקווה שתאהבו אותי" חחחח
תקראי את התקנון
ותהניייי

סוכריה16

New member
אפרוחית מחמד שלי../images/Emo67.gif

מורניייי!! שמעי יהיה לך פה כיף ונשגע את כולם על אנהי המלכה!! חח אז אין צורך לערוך הכרות נכון!?!!? נחשי מה אני שומעת!??! מההההההההההההההההההההלבבב
שמחה שהחלטת להצטרף

סוכריה16

New member
שששץץ שמורן לא תשמע

חח היא לא סובלת אותו! וכן אני ממש אוהבת! זה פעם 100 שאני שומעת! חח ראיתי בגיא פינס תקליפ אתמול! חח הם בכלא כזה... ושכחתי להודיע לחברה שלי שחולה על ציון חחחחח...

TuTyBoP15

New member
השיר של מה קשור?????

הוא שר מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב והוא שר יפה!!! יוווו איך אני מתה על השיר הזה!!! אבל אני שרררררררררררר מההההלבבב מההללבב מהלבב איך הוא מדגיש את ה-ה' ב-מההההלבב חחחח מתה על הקטנצ'יק הזה...חחח הוא יצא עם הקודמת לי..

moranstf

New member
חחחח תודה!!

כן גבי אני הולכת להתנחל לך בפורום!! אני מצחיקה אותך שרון???:pחחחח ותודה!!!!!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אלמוג מפורום טלנובלות
עוד מעט ימלאו לי 13 שנים
אני מבטיח לך שאת תהני כאן בפורום

TuTyBoP15

New member
אני לא יודעת איך קוראים לכם פה..

לא פה ולא בפורום של הנובלות.. כמו שמישהי הציעה פה אני חושבת שצריך לעשות שרשור עם שמות החברים ואני אדפיס את זה ואז אני אדע אם השמות מאחורי הכינויים והעינויים חחחחח

moranstf

New member
גבשושון

קראתי את התקנון ואני מסכימה עם כל דבר יהיה פורום לתפארת!!! סוף סוף הגעת לרגע הנחשק לכתוב את החוקים ושכולם חייבים לציית לך!! גו גבי כמו שהעכברה שלי אומרת(דיקלושה)

moranstf

New member
תודה לכולם:)

תודה עכברה יפה שלי!!!! והשיר הזה מפגר אני לא מבינה מה יפה בו חחח הוא מוזר...

ברוכה הבאהההה ../images/Emo24.gif

אני סוניה ואני מתה על רבלדה אני מקווה שתהני פה!! את יכולה לתת לי קישור לפורום שממנו באת!?!?

למעלה