שלום

TheRealDeal

New member
לנקו? לא ידוע לי שהיא מייצרת נגנים

אבל כן ידוע לי שהשתמשו בשם שלה על נגנים סינים.. החברה בישראל שקנתה את השם של לנקו בישראל הזמינה נגנים מסין עם המדבקה "lenco", זה מטעה הרבה קונים.. אבל אם הנגנים נמכרים ע"י לנקו העולמית אני אשמח לראות לינק

יאיר B

New member
לנקו העולמית מוכרת נגנים

אבל לא אלו שנמכרים בארץ (הם מזכירים יותר מדי - חיצונית לפחות - נגנים סיניים).

יאיר B

New member
לנקו? ../images/Emo4.gif

ממה שנראה, לנקו היא אכן חברה של נגנים ג'נריים. נראה שישפאר, היבואנית של לנקו (וגם סוני וג'נרל אלקטריק) החליטה להיכנס לשוק של הנגנים הזולים (שיש בו הרבה מכירות) עם המותג של לנקו (שגם שאר הדברים שלהם לא מצטיינים באיכות). הייתרון של לקנות מוצר כזה הוא שיש לו אחריות של יבואן בעל שם (ישפאר) ולא של יבואן קטן שהיום קיים ומחר פשוט רגל. מבחינה טכנולוגית - המכשירים של לנקו הם בדיוק כמו המכשירים הג'נריים. לשיקולך.

kubeb2112

New member
לקנו זה לא מותג

חברים יקרים... בואו נסגור את הענין אחת ולתמיד. לנקו הייתה חברה שבשנות ה-80 יצרה בעיקר טלוויזיות ומוצרי חשמל קטנים. מאז אמצע שנות ה-90 החברה לא קיימת ומשתמשים במדבקה של השם על זבל סיני. הם פשוט משתמשים בשם ומסתמכים על השם הטוב שהיה פעם ללנקו. עוד בקטגוריה זו: ITT אלקטרוניקה PILOT ויש עוד כמה חברות שמתייחסות לטלוויזיות ומכונות כביסה (לא מעניין את הפורום הזה)

nirz22

New member
כנסו שנייה

אחים שלי גם סוני זה מותג ותיראו הם גם מיצרים נגנים זולים או שני טועה

CyberCat

New member
מעניין מדוע לא ציינו את הדגם

יכול להיות ומדובר בזיוף זול, תמיד מומלץ לפני קניה לבדוק באתר של החברה המייצרת, בין אם מדובר ב- SONY או בכל חברה אחרת, גם להיות בטוח שלא מוכרים לנו זיוף וגם לבדוק שקונים דגמים חדשים ולא מיושנים שלא נמכרים בשום מקום אחר ולא נתמכים על ידי החברה.

weird dust

New member
זה נגן ג'נרי

ולדעתי הוא דומה לסמארט. מאוד יכול להיות שזה יבואן הוסיף שם מתוקף זכויות שהוא קנה או שזה זיוף ורמאות. אני לא יכול לקבוע.

למעלה