שלום

הדרומי

New member
שלום

שלום לכולם,אני הבת הקטנה של הדרומי צליל שלו ואני בת 10. אני כותבת על שמו כי לי אין כרטיס משתמש. כדי לרפא את המחלה אני משמשת במשחות ואבא שלי נוסע לים המלח פעם בשנה. הוא מציע לי ליסוע איתו לפעמים. אז שיהיה כיף לכולם ממני צליל בתו של הדרומי.

Espresso

New member
שלום צליל

נהניתי לקרוא את מכתבך. נשמח לשמוע ממך מדי פעם למרות שאני בטוח שיש אתרים ברשת שמעניינים אותך יותר. הרבה בריאות וחופשה מלאת כיף והנאות.

danistar

New member
צליל חמודה שלום .

ברוה הבאה אלינו חמודה . אני בטוח שכמו אביך גם את תתקבלי אצלינו בברכה ונשמח לשמוע ממך . דש לאביך ולהשתמע . אגב .. אחלה אתר !! אני מעביר אותו לאחיניות שלי ( ויש לי .. 3 ) תהני מהחופש !! דני

רציתי לשאול אותך...

רציתי לשאול אותך אם האתרים שלך עשויים לעניין גם אותי? אם כן אנא שלח לי את הכתובות לאימייל: [email protected]

שלום לצליל

אני שמח על הצטרפותך לפורום מאחל לך חופש נעים ומהנה והרבה בריאות לדרומי !אחלה של בת יש לך (התפוח לא נפל רחוק מהעץ)

הדרומי

New member
לקובי ולכולם תודה אני בדיוק כמוכם

ויותר בשוק הילדה שאלה לפני כמה ימים על ה"פרחים"שיש לה וסיפרתי לה על האתר שדניאל בנה לטובת כולנו אבל מיזה שהיא כבר נכנסה לראות ולכתוב אני מאושר בשבילה אז תודה לך קובי ואשמח לראות אותך במיפגש בדרום ובבקשה בלי סיפורים אתה בא וזהו ביי ויום טוב הדרומי {אבא של צליל שלו}

הדרומי

New member
היי חמודה מה שלומך ואני מאוד שמח

לראות שאת משתתפת איתנו בפורום ועים את רוצה גם לשאול את החברים כאן בקשר ל"פרחים שיש לך את מוזמנת לשאול אותם

danistar

New member
הדרומי ידידי ../images/Emo13.gif

גם אני מופתע מהילדה .. אם ילדים כאלה אתה צריך להיות מאושר
מה שטוב לעכשיו כשהפכנו לסולריום משפחתי .. האנשים אולי ישמרו על לשונם ... בכל מקרה אני מקווה שעוד הרבה ילדים יצטרפו אלינו כי אנחנו פה גם בשביליהם .. אולי דרכנו הם יכירו חברים חדשים ויראו שהם לא לבד
בכל מקרה שוב ברוכה הבאה לצליל ..

danistar

New member
קובי הי !! ../images/Emo13.gif

איזה כיף לשמוע ממך שוב .. נעלמת לנו
מה שלומך איש ?? איך הבריאות ?? מקווה שנשמע ממך גם בצ´אט

היי דני אני חי וקיים אשתתף היום בצט

היי שלום דני אצלי הכל כרגיל הפסוריאזיס חוזר ובגדול.... סה"כ פחות מחודשיים אחרי ים המלח. זה מה יש..... מה נשמע אצלך איך הבריאות איך העבודה.? חוץ מזה הכל כרגיל.

למעלה