שלום!

שלום!

שמי שלי ...ואני צופה מהעונה הראשונה ועד לעונה שהיום!)נ.ב. מחר יש פרק !. אני אוהבת מכושפות (מתה על התוכנית ) , השמינייה טלנובלה בע"מ , פלוריסיינטה ,רקיע שביעי .. מקווה להישתלב ! שלי ושאלה -ספוילר: מי תזכה בעונה השלישית???

niranat

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo58.gifעונה3

קודם כל ברוכה הבאה! יש לנו פורום כיפי ומגניב ואני בטוחה שתשתלבי מהר
והמנצחת בעונה 3 היא....
אווה

Pink Angel1

New member
וולקאם ../images/Emo140.gif

ענו לך כבר על השאלה אז.. השתלבות נעימה

JULI4561

New member
אהה ..גמנאי חולה על מכושפות!!!

בגלל זה השם שלך היה מוכר לי בטח מהפורום למרות שבזמן האחרון אני לא כותבת שמה הרבה למרות שאני רואה כל יום.. אזז ברוכה הבאהה.... אני ג'ולי..!!

תודה רבה ויש לי שאלה

כששלחתי את ההודעה :שמי שלי ...ואני צופה מהעונה הראשונה ועד לעונה שהיום!)נ.ב. מחר יש פרק !. אני אוהבת מכושפות (מתה על התוכנית ) , השמינייה טלנובלה בע"מ , פלוריסיינטה ,רקיע שביעי .. מקווה להישתלב ! שלי ושאלה -ספוילר: מי תזכה בעונה השלישית??? אז אחרי ששלחתי היה רשום שתפוז תבדוק את ההודעה וישלח לי מסר למה זה?? זה הפורום הראשון שזה קורה לי !

JULI4561

New member
אממ... נראה לי כי ..

יש בפורום הזה בעיה של ספוילרים שילדים לא מסמנים וכותבים ת'שם של המנצחת או של מי שתעוף בלי ספוילר אז החליטו לבדוק קודם מה כתוב בהודעה ואז להחליט עם היא תיהיה בפורום או לא .. הבנת ?.. זה קרה רק למי שחדש וזה יעבור לך עם הזמן כל עוד תסמני ספוילרים !

קרני44

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

גם אני די חדשה.. קוראים לי קרני - נעים מאוד

תודה !

ברוכה הבאה גם!! הבנתי מקווה שזה ייעלם! -לא שזה ממש מציק ! תודה על ההסבררר היום יש פרק ! לא לשכוח בשעה 19:45 -בערך !ומחר -שידור חוזר ! צפיה נעימה !

MeetLofe

New member
ברוכה הבאה את מוזמנת להכנס ל..

אתר הרשמי הישראלי של הטופ מודל הבאה האתר מתעדכן כל יום ובאתר יש פינות מיוחדות תמונות נדירות קטעים להורדה וכו' להוסיף למועדפים:) http://www.antm.exe.co.il/

נכנסתי כבר

ורציתי להגיד שאחרי שראיתי שפתחו על זה שירשור הייתי חייבתת להיכנס ויש לכם אתר מדהים!! קראתי שם מלא דברים!!!!!!!!אתר באמת באמת מהמםם מדהיםםם הלוואי עלי אתר כזה !!חחח

למעלה