שלום :)

idanem

New member
שלום :)

אממ..אתם לא תאהבו את ההודעה הזאת.. אני מחפש אתר אינטרנט שבו אפשר להוריד את כל האלבום הראשון של הפרוייקט אני יודע אני יודע..."לך תקנה אותו".. זה לא זה.. אבא שלי לא מוכן להוציא על זה כסף.. וזה לא בשבילו או בשבילי, זה בשביל חבר שלו בארה"ב שרוצה להנות מהמוזיקה של הפרוייקט ומה לעשות, אין שם כל כך מקומות לקנות מהם דיסקים של אמנים ישראליים. אז אם אתם רוצים לעזור לי ולתת לי אתר כזה, או אולי אפילו לשלוח לי את האלבום...זה איפה שאפשר להשיג אותי: icq - 165004733 msn messenger - [email protected] ואם אתם רוצים להתעצבן עליי על כמה שזה פוגע בפרוייקט, או אני לא יודע מה..אני מבין אתכם..אבל אני עדיין צריך את זה ככה... תודה, עידן. נ.ב - שלום ל"מוזיקאית 15", אני מכיר אותך מאיפשהו

yinnon2

New member
מה אני אגיד לך..אתה כבר יודע את

התשובות ... אז אני לא יכול לעזור לך הרבה.. אני יכול להציע לך להגיד לחבר האמריקאי שיקנה בצורה חוקית את הדיסק באמצעות האינטרנט...

Dilo

New member
תגיד לי, אתה השתגעת?

אפשר לחשוב שהחבר הזה שלכם חס וחלילה חולה ואתה מבקש שיתרמו לו כליה. כולה דיסק. אם הוא לא מוכן להוציא עליו כסף, שלא יקנה אותו, ושלא יהנה ממנו. אני בטוח שהוא יוכל להמשיך לחיות גם בלי זה. ההודעה שלך נשמעת אשכרה כמו בקשה לעזרה בעניין של חיים ומוות. זה לא חוקי להוריד מוסיקה מהאינטרנט. נקודה. אם הוא רוצה לקנות את הדיסק, שיקנה אותו דרך אחד האתרים הישראלים ואני בטוח שיסכימו לשלוח לו אותו בדואר.

idanem

New member
לא הבנת

הוא מוכן להוציא עליו כסף..אבל אין לו איך לקנות את הדיסק בארה"ב האתרים הישראליים לא שולחים לחו"ל.. אם אתם לא רוצים לשלוח לי, אני מבין אתכם אני פונה אל אלה שכן מוכנים לשלוח לי (בתקווה שיש פה כאלה)..לא אל אלה שלא מוכנים.. אני יודע מה זה אומר להוריד שירים והכל, תאמין לי..אני מעריץ של מטאליקה
לא שאני לא עושה את זה..אבל עדיין בכל מקרה אני מודה לך על התמיכה והניסיון לשכנע אותי לקנות את האלבום בשבילו אבל אם אתה לא יכול לשלוח לי אותו, לא נורא..תודה על ההקשבה בכל זאת

היי

שלום לך, גם אני מכירה אותך מאיפשהו (חחחחח אני קוראת את הבלוג שלך) אני לא מכירה אתר כזה....

למה שאותו בן אדם

ישלח לכם כסף לארץ כדי שתיקנו לו את הדיסקים....? כי כמו שאתה אומר, הוא מוכן להוציא כסף, אבל בארה''ב אין לו איפה לקנות את זה.

willo1

New member
אממ האמת

שיש אתרים ששולחים ליהודים בחו"ל דיסקים מהארץ. יש לי לינק לאתר כזה רק שאני לא מוצאת אותו כרגע..
כשאני אמצא אני אכתוב כאן

Libesasa

New member
פתרון לבעיה

הוספתי קישור לאתר דרכו חבר של אבא שלך בארצות הברית יוכל להזמין את האלבום (המדהים
) של הפרוייקט. כל שעליו לעשות זה במקום שמיועד לחיפוש להקליד Idan Raichel Project ואז שיבחר את מה שבא לו לקנות. מקווה שעזרתי... המזך יום נעים

למעלה