שלום

דנ321

New member
שלום

אני חייל, כבר שנה שאני יודע שיש לי בעיה כלשהי ואני שוקל ללכת לקב"ן. היום קראתי את הכתבה ב7 ימים בקשר לחרדה ואני יודע עכשיו שאני סובל מכך. אני מפחד לפנות לטיפול, לא רוצה שידעו מזה. האם קבן בכלל יכול לעזור לי?

דנ321

New member
המשך

יש לי בעיה עם טיפול פרטי, אני פעם בשבועיים וחצי בבית

כן אבל

זה הצבא הם לא הכי אמינים לאדעת אין לי אמון מלא בהם בכל אופן אתה יכול להתיעצ אם הקבן ולתת בו אמון שהוא לא יעשה כלום שיפגע במה שאתה עושה בצבא

דנה צ

New member
היי...

אני לא מתמצאת בענייני צבא אבל אני בהחלט ממליצה לך לפנות לטיפול! אתה סובל כבר שנה מבעיה שכיום אתה מבין שמדובר בהפרעת חרדה, הפרעה אשר מוכרת ונפוצה מאד ויש לה טיפולים רבים אשר הוכחו כמוצלחים, למה שתמשיך לסבול? הבושה או המבוכה הרבה פעמים מביאות לכך שאנשים שסובלים מהפרעת חרדה אינם מגיעים לטיפול וככל שדוחים זאת וממשיכים לסבול מכך ההשלכות יכולות להיות יותר ויותר חמורות, וחבל! בסופו של דבר, אותם אנשים שהתביישו לפנות לטיפול, כשהם כן פונים, הם מבינים שיכלו לפתור את הבעיה כבר לפני שנים ולחסוך המון המון סבל. לגבי הקב"ן, אני מאמינה שהוא יכול לעזור, אחרי הכל זה תפקידו, יכול להיות שמה שכתבו לך נכון ושיותר כדאי לך לפנות לטיפול פרטי, אם זה אפשרי מבחינתך... נשמח אם תמשיך לעדכן אותנו! בהצלחה

דנ321

New member
עדכונון

דיברתי היום עם ההורים, וסיפרתי להם, והתיעצתי איתם אם ללכת לטיפול בצבא או אזרחי.. כעקרון אמא אמרה שאין לי מה להפסד אם אני אלך בצבא כי אני לא מתכנן להתקדם בצבא. בכל מקרה היא אמרה שהיא תתיעץ עוד

למעלה