שלום...

Mr Gerber

New member
שלום...

לפני שאני אכתוב את ההודעה, אני רוצה לציין שאני לא כזה מבין גדול במה שקורה, ושאולי אני טועה. (אז לא לרמוס אותי בתגובות בבקשה) אני לא יודע אם אני צודק, אבל נראה לי שמגזימים עם ההתנתקות הזו. וזה מצחיק אותי... אתמול ראיתי את התמונה בעיתון, ואפשר לדעת כבר עכשיו מה יהיה בעוד 5 שנים, או 10 בעיתון. כן כן, התמונה הזו תופיע שוב והפעם יצורף ראיון עם אותו הילד שצעק שם. והמשפט הזה, "יהודי לא מגרש יהודי" הוא נראה לי כל כך מגעיל. מהסיבה הפשוטה שהם לא מגרשים אותם, הם מציעים להם כסף ומקום אחר. אז זה באמת קשה לעזוב את הבית שהיית בו הרבה זמן, אבל מה לעשות שאנחנו חיים במדינת ישראל, וזה המצב כרגע. (וכמה חבל שילד בן 13 כבר יודע את זה) *שוב, לא לרמוס אותי בתגובות*

חחחחח.

"הם מציעים להם כסף ומקום אחר" הם מציעים להם גרושים וקרווילה. אין בכלל מקום להשוות בין מה שיש להם לבין מה שיהיה להם.

Mr Gerber

New member
לפעמים צריך לדעת לוותר...

אז נכון. יש להם איכות חיים ברמה גבוה כרגע אבל אם ההתנתקות באמת תביא שלום, גם לנו תהיה איכות חיים גבוה.

נטלי 100

New member
תקשיב ...

אתה מאמין שההתנתקות תביא שלום? אתה באמת מאמין??.?? כי אם היה טיפת אמונה שיהיה פו לא שלום אלא טיפת שקט.. לא היו כל כך הרבה מתנגדים להתנתקות... תקרא בבקשה את הציטוט הבא : אבו-מאזן, אמר להמונים: "היום אנחנו חוגגים את שחרור רצועת עזה, ומחר נחגוג את שחרור ירושלים אינשאללה... מכאן ייצאו ההמונים כדי לבנות את המדינה הפלשתינית, שבירתה ירושלים". אין לי סיבה להאמין להם... כמה ארועי טרור הם עשו פה?? כמה רוע ושינאה הדבר הזה יצר פה... העם שלנו מתפרק לנו בידיים... וחבל שאתה דואג רק לעצמך.. האימרה של " גם לנו תהיה איכות חיים גבוהה" היא ממש לא במקום.. לא איכפת לך לרמוס אחרים העיקר שלך יהיה שקט..? יומטוב ~נטלי~

Mr Gerber

New member
Well

בוקר טוב, העם מתפרק כבר הרבה זמן. ואני לא דואג רק לעצמי, אחת הטענות של אלו שעושים פיגועים(אני לא רוצה לקרוא להם ערבים כי זה כללי מדי, וברח לי השם של ה"ארגון" הזה) זה שהם רוצים בחזרה את השטחים הכבושים כביכול.

Mr Gerber

New member
וכן,

אני מודע לעובדה שרוב הסיכויים שהפיגועים יימשכו עם תירוץ אחר... אבל לפחות לא נשמע יותר על ירי קאסמים.

נטלי 100

New member
אני כבר ערה מזמן תודה

אתה יודע מי זה בכלל אבו מאזן? הוא לא האדם שמבצע את הפיגועים הוא ראש הממשלה של הרשות!!! הוא לא איזה אדם שקם בוקר אחד והחליט להיות שהיד או משו כזה... ~נטלי~

AdiDaS012

New member
נכון... אין בנאדם עזוב אותם השמאלני

ם האלה לא מבינים את כל הקטע הזה הם בשלהם הם חיים בסרט שיהיה שלום עם הערבים הם לא מבינים שאחרי 32578947589 הסכמים חתימות ומה לא
זה לא הלך אז הם חושבים שהפעם זה ילך אבל לא זה הפעם יהיה יותר גרועעעעעעעעע ואתה מר גרבר (טפי) עליך) איך אתה יכול להשוות את הוילות שיש להם שמה שהם השקיעו שם את כל החיים שלהם הוילות היוקרתיות האלה הענקיות האלה בקראווילה 60 מטר מה הם יכניסו לשם ומה לא
מה זה אתם עד כדי כך סתומים וסליחה על המילה (אתם השמאלנים)

Mr Gerber

New member
אבוי. אני ארוץ מכאן מהר

חבל שבאמת חשבתי שיהיה אפשר לדבר כאן כמו בני אדם.

AdiDaS012

New member
מיש מדבר... אה בנאדם אתה../images/Emo35.gif

הלוואי יבואו יעקרו אותםך מהבית שלךך טפי עליך גועל נפשששששששששששששש

Mr Gerber

New member
אה, אז אני לא הבן אדם

את היחידה כרגע שלא מתנהגת כמו אחד.

TheOrion

New member
מי שלא בן אדם בדיון הזה

זו את. הוא בא ומהתחלה אמר שיש מצב שהוא טועה(יותר משחאיםר מוכנים לעשות פה). אחר כך הוא מציג את דעתו, ואת יורקת עליו!? *טפי עליך*=יריקה. כנראה שהחתימה שלך באמת נכונה
.

AirBot

New member
די. מספיק

אולי תרדו מזה סוף סוף? הקרווילה זה רק מקום מגורים זמני עד שהמפונים יבנו בית משלהם או ימצאו אחד לקנות. זמני. תצאו מהסרט כאילו הם הולכים לבלות שם את שארית חייהם. והלוואי עליי את ה"גרושים" האלה שהם מקבלים. אתה יודע בכלל כמה זה ה"גרושים" שאתה מדבר עליהם?

דיברת על התמונה

אני ראיתי תמונה של אשה וילדות בוכות, וגם ילדים בוכים בטקס הפרידה מאלי סיני, הסיבה האמיתית ששרון רוצה לפנות זה בשביל להקים בית קזינו שמי שקיבל את המכרז להקמתו הוא חבר הכנסת לשעבר פלאטו שרון המושחת והמלוכלך הזה. אני לא ראיתי ושמעתי את התמונה הזאת, אבל במדינה נורמלית בלי שום קשר לשום מצב לא מוציאים אנשים סתם מהבתים שלהם מבלי שיפסידו את האדמות במלחמה, אך פה המצב מורכב זה מוכיח על קבלת ההחלטות בממשלות לדורותיהם שהם כמו יו יו הם עשו צחוק מהמתיישבים, אחרי כמעט 40 שנה הם רוצים לפנותם, למה לא אמרו להם מראש כבר מהתחלה שאתם לא תשבו פה לנצח, שאנחנו נפנה אתכם בעוד דור, לא חבל על כל היישובים הפורחים והמשגשגים שהוקמו, עד שיש ריאות ירוקות לגור בהם, המדינה מצמצמת את גבול המחיה, ומצופפת יותר ויותר את המדינה, אני כיבדתי את בקשתך לא לרמוס אותך בתגובות. האמת אי אפשר להאמין לשלטונות במדינה הזאת לפי השיגעון והטירוף ושיקוליו האישיים, ובעיקר האיש הקשיש השמן השוטה הזה מחוות השיקמים, שכל פעולותיו לפי האינטרסים האישיים שלו ושל בניו המושחתים. ואין לדעת מתי הוא ישנה את גירסתו שוב ב-360 מעלות זה נותן הרגשה, לא טובה תאמין לי תשמע, גרוש זה לא רק מבית, אני גורשתי מ-4 בתי ספר, חשדנותי גדלה מאוד, כי החשש נתווה בליבי, וחוסר האמון מהמערכת במדינה, איך אדם כזה יאמין לשלטונות במדינה, כל 10 עד 20 שנים, ועד לא יודע, הממשלה תזיז בלי סוף יישובים לפי השיקולים, פעם תבנה, פעם תחריב, הממשלה אשמה בבלאגן הזה.

למעלה