שלום.

erlich

New member
שלום.

אני לא הולך למטכ"ל או לשייטת או אפילו משהו קרוב. אני ארז, ואני מתנדב לצה"ל. (בתקווה שיאשרו לי את זה). אני מתגייס ליחידה מסוימת של מודיעין. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שמבין בקטע של מתנדבים בצבא ולא רק בתחום של חיילות קרבית ורגילה. תודה, ארז. נ.ב. יש לי שאלות אבל אני לא רוצה לרשום את כולן עכשיו, אם יש פה אז תגיבו ואז אני אשאל. שוב תודה. ארז.

א - ר - ז !!! כל הכבוד! בוא תקרא...

קודם כל אני מצטער כי אין לי תשובות בנושא מתנדבים אבל בכל זאת הייתי חייב להגיב . אתה עושה את הדבר הנכון! מתנדב! אני אישית חושב שחווית השרות בצה"ל היא חוויה שכולם חייבים לעבור, למרות שהיא יכולה להיות קשה ואפילו טראומתית...אבל היא בסופו של דבר גורמת לך להיות אדם שלם יותר, קשור יותר למדינה ולעם...נשמע קצת פלצני...אבל זה ככה. לפחות לגביי. שיהיה לך המון בהצלחה, ואם יהיו לך שאלות שכן אוכל לענות עליהן, אני אשמח לכתוב לך. כל טוב.

erlich

New member
תודה רבה על התמיכה זה חשוב לי :)

הרוב מסביבי (יש לא מעט שלא) דווקא רוצים שאני אלך ללימודים או משהו כזה ואנצל את השלוש שנים. אבל אני חושב שזו באמת חוויה חשובה שכל אחד במדינה צריך לעבור. רציתי לשאול: האם אפשר לעשות הסמכת נשק? (אולי רק אקדח?) האם מקבלים משכורת? האם יש חופשות וכאלה? הם מקבלים מענקים וכו בשחרור? ויש עוד המון..... ארז.

../images/Emo6.gif ארז! שלום!

אז כמו שכבר אמרתי, אין לי תשובות לשאלות שלך. דרך אגב, למה אתה לא מתגייס למסלול שירות רגיל? או אפילו משהו מיוחד אחר, שבו עדיין תחשב ל"חייל"? איזה מסלול ל"פרופילניקים"...בלי לפגוע באף אחד...זה רק ביטוי. תענה רק אם בא לך. אני לא חושב שמתנדבים רשאים לשאת נשק.

erlich

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר.

מה זאת אומרת מסלול שירות רגיל? אם פטרו אותי משירות לא הולכים לעשות ממני חייל רגיל... אז אני צריך להתנדב אליהם. לפחות זה מה שהבנתי. מה זה פרופילניקים? ארז. נ.ב. מי שפנה אלי באי מייל אני משאיר פה את האי סי קיו שלי כי האי מייל לא פועל. תודה רבה. 106362860

erlich

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר.

מה זאת אומרת מסלול שירות רגיל? אם פטרו אותי משירות לא הולכים לעשות ממני חייל רגיל... אז אני צריך להתנדב אליהם. לפחות זה מה שהבנתי. מה זה פרופילניקים? ארז. נ.ב. מי שפנה אלי באי מייל אני משאיר פה את האי סי קיו שלי כי האי מייל לא פועל. תודה רבה. 106362860

למעלה