שלום

da1boy

New member
שלום

אני זקוק לעזרה, אני רוצה לקנות את דארק סייד אוף דה מון וראיתי שיש מהדורה של דולבי סאונד... אם אני רוצה לקנות את הדיסק למערכת סטאריו רגילה, איזה גירסא של הדיסק אני צריך לקנות? (ואם אני קונה את ה"דולבי סאונד" איך זה ישמע במערכת רגילה?)

זה יישמע בסדר גמור

אתה יכול לקנות בשקט את גרסת ה-surround (דולבי זה משהו אחר, וקיים במע' סטראו ממילא).

avki

New member
האמת שהאלבום SACD הוא ממש לא

שטויות מיותרות. למען האמת הוא אחד החוויות המעניינות והמרגשות שאדם יכול לעבור בחיים שלו בשימוש חוש השמיעה.

ובקרוב בקרוב

Wish You Were Here בפורמט SACD... זה יהיה אדיר לשמוע את SOYCD בדיסק הזה.

הנה כמה...

SACD - Super Audio Compact Dick SOYCD - Shine On You Crazy Diamond WYWH - Wish You Were Here PATGOD - Piper At The Gates Of Dawn ASOS - A saucerful Of Secrets AHM - Atom Heart Mother DSOTM - Dark Side Of The Moon TDB - The Division Bell OBC - Obscured By Clouds CN - Comfortably Numb FOS - Fat Old Sun GM - Granchester Meadows ABITW - Another Brick In The Wall ועכשיו לקשים STCFTHOTS - Set the controls for the heart of the sun THDPUL - The Happiest Days Of Our Lives SPOSFAGTIACAGAP - Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict לא באמת ...

One Echoe

New member
שאלה

איך SACD ישמע במערכת מיני רגילה? כלומר, ישמע יותר טוב מגרסא רגילה אותו שלא יהיה הבדל? איזו מערכת צריך בשביל להנות מהאיכות המשופרת של SACD? זה קשור ל"רימיסטר"של דיסק? כמה דיסקים יצאו בגרסת SACD? של הפלויד כמובן.

בינתיים רק אחד

הדארק סייד. לא יהיה הבדל אם תפעיל את זה על מערכת רגילה. תצטרך מערכת דולבי סראונד 5.1. תקרא את מה שכתב שאקטי בעניין במאמרים

avki

New member
לא יהיה כל שוני מהגרסה הרגילה.

1. איך SACD ישמע במערכת מיני רגילה? בשביל לשמוע את השינוי, אתה צריך רמקולים איכותיים במיוחד, או אוזניות איכותיות במיוחד. במערכת מיני אין רמקולים ראויים מספיק בשביל לשמוע את ההבדל הזעיר באיכות. 2. כלומר, ישמע יותר טוב מגרסא רגילה אותו שלא יהיה הבדל? כאמור, לא יהיה שום הבדל בר שמיעה (או בקיצור - לא). 3. איזו מערכת צריך בשביל להנות מהאיכות המשופרת של SACD? בשביל להינות ממירב האפשרויות שמציעה גרסת SACD צריך נגן DVD שקורא ומנגן גם SACD, שמחובר לרסיבר שתומך טכנולוגית THX או dts. כמו כן תצטרך חמישה רמקולים המתאימים לשיטת סוראונד. זה קשור ל"רימיסטר"של דיסק? כן. האלבום הופק בעצם מאותם הערוצים שמהם הפיקו את גרסת הרימאסטר. אני מניח שזה גם אותו סטודיו (אבל את זה צריך לבדוק). כמה דיסקים יצאו בגרסת SACD? של הפלויד כמובן. 1 -
. והשנה מתי שהוא אמור לצאת גם WYHW. למידע מורחב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33220&c=0&sc=0&ssc=0

wommer

New member
כתבת דיסק אחד שיצא בגרסה הנ"ל...

אבל האם הוא הדיסק הראשון שיוצא בגרסה הזאת בכלל?? או שכבר יצאו דיסקים מאותה גרסה כבר לאמנים אחרים ברחבי העולם?

avki

New member
אין לי מושג, אני מניח שיצאו לפני

אלבומים בפורמט הנ"ל.

holo

New member
אם אתה שם את זה במערכת סטריאו

רגילה, אתה צריך שזה יהיה גם על סטריאו אני חושב, כי אם תשים את הSACD על אפשרות של סטריאו יאבדו לך מלא ערוצים.

avki

New member
אם אינני טועה, חוץ ממקרים נדירים,

שבהם כל פרוצדורת קריאת הדיסק היא יוצר יחודית, אין היום מערכות סטריאו 'רגילות' שקוראות SACD. חוץ מזה, אתה צודק על העקרון

One Echoe

New member
תודה לכולם על התשובות../images/Emo24.gif

עשיתם לי חשק לשכנע את אבא לקנות מערכת קולנוע ביתית וDVD חדש שתומך בכל הטכנולוגיות האלה וגם בDIVX (בשביל סרטים, בלי קשר.)

המ

"אם אני רוצה לקנות את הדיסק למערכת סטאריו רגילה, איזה גירסא של הדיסק אני צריך לקנות?" - עניתי על השאלה הזו. מה זה אלבום SACD?

קבלו אותה בקישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33220&c=0&sc=0&ssc=0 ותודה לעמיר על האנפורמציה!

da1boy

New member
כן אבל דיסק של סארונד במערכת

סטאריו רגילה ישמעו בסדר, בלי בעיות?

למעלה