שלום,

שלום,

קוראים לי טל, אני בת 16 מהרצליה. בחטיבה (כיתה ט') יש פרוייקט לאיסוף, הנצחה ותיעוד (בכתב, בעברית ובאנגלית) של סיפורי חייהם של ניצולים. הייתי שמחה אם תצרפו את סיפור חייו של הניצול אותו אני ריאיינתי.

matanpt

New member
../images/Emo51.gifטל, חשוב ומעניין../images/Emo45.gif

הפרויקט חשוב מאד, לא ידעתי שבי"ס עוסקים היום בפרויקטים כאלו. אם יש עוד עדויות נוספות באתר של בית הספר שלכם, אשמח אם תוסיפי לנו קישור. כל הכבוד על התיעוד, האם תוכלי לספר איך הרגשת בזמן התיעוד, ומה היתה מידת שיתוף הפעולה עם לאון, האם הוא הראה לך מפות ותמונות. גם אני באה ממשפחה של חייטים שניצלו מהשואה.

טל ברוכה הבאה לפורום

באמת יוזמה ברוכה אני שוקל לפתוח קריטריון מיוחד במאמרים "עבודות תלמידים" השאלה היא האם המרואיין מעוניין לחשוף את עצמו. עבור מאמר יש אפשרות להוסיף תמונה וטקסט או רק טקסט. בברכה

האמת היא,

שאני לא יודעת, אבל אני מניחה שיסכים. מפני שהעבודות (שתורגמו על ידינו לאנגלית, אגב ונוספו לה נספחים כגון מפה ותחושות המראיינים) הנן מוצגות כל שנה בבית הספר ונשמרות בארכיון מיוחד שנמצא בחדר מיוחד בבית הספר המוקדש כולו לנושא השואה. מקסימום, תוכל לצנזרו... אני מניחה כך בכל אופן. כמו כן ברצוני לציין שעמדי הקלטת עם סיפור חייו מסופר על ידו, וזה אכן מרגש.

למעלה