שלום

שלום

אני ממש אוהב משחקי שירים וממש שמחתי לגלות את הפורום פה אבל לא רואים פה משחקים ונראה לי שכל משחק שאני אציע כבר שחוק פה בעבר..

AlBundy

New member
אל תדאג, אתה יכול להציע שוב

זה לא נמאס (לי לפחות).

המממ

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

לצערנו הפורום בתקופת תרדמת (זה הכל באשמתי
). אנחנו נשמח אם תפתח כל משחק, ישן או חדש. זה כיף ותמיד לפחות מתחלפים השירים...
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

סבבה, אז נתחיל משחקון

שירים, בעברית כמובן עם שמות של מקומות (מדינות, ערים ויבשות) מחוץ לישראל

אתנה34

New member
ועוד כמה.......

1. ונצואלה 2. תה ואורז - תה ואורז יש בסין 3. בארץ סין חי סאן צו לי בבית עם גינה 4. בחצר של מלך סין שעון היה שעון זהב בחצר המלך 5. יהי טוב - הנה בא נשיא מצרים איך שמחנו לקראתו 6. מאיר ואלון - זהו מאיר וזה אלון שהגיעו מארצות הברית 7. איפה נטשה ופייר - חלמתי חלום על דנובה / וסיביר זה לא רק ערבות 8. פראג 9. זאת מרחוב פנורמה - את הלב היא מרתיחה גם פה בנמל של פנמה 10. שיר הנשים - מפריז עד פירנצה מרחק כה גדול 11. ילדי הירח - לגין יש ילדה מוודסטוק או מקנדה 12. שני בנאים - מקהירו היגענו תנו רק פיתה ובצל כזית 13. נפאל 14. אח יא ראב - באנו כמו ביציאת מצרים הילדים המזודה אישתי 15. שלשה גרמנים - שלשה גרמנים את הריין חצו פרלבו ולגרמניה חזרו 16. בבוכרה היפה 17. ברצלונה 18. סבא פיקולינו - לרומא העיר מראה נהדר 19. תחת שמי מוסקבה 20. על גדות הדנפיר 21. למרחקים - אמריקה היא פה משמאל ומימין אוסטרליה 22. סואן בדמי הליל - סואן בדמי הליל פונדק בנמל מרסיל נמאס לי לבינתיים.............

אתנה34

New member
וגם

1. יושב בסן פרנציסקו 2. סע לאט - ואני חושב עוד מעט זה עזה 3. בבוכרה היפה בעירי שטופת השמש 4.בלדה ליצחק שדה - לפני שנים עלה מרוסיה 5.הרצל - בבזאל יסדו את מדינת היהודים 6. אריה אריה - התנדבתי וארד מצרימה 7. כל הדרכים מובילות לרומא 8.שושנה שושנה - עת שמוליק הגוץ לקפריסין הובא

Chandler Rulz

New member
ברוךהבא../images/Emo24.gif וגם:

"לא, אנ'לא רוצה לזמביה" (דן תורן/לא רוצה לזמביה) "כשהגעת לאמרסטרדם, לא מצאת מרגוע" (נוער שוליים/אמסטרדם)

AlBundy

New member
אוקי...

"הייתי בפריז וגם ברומא..." (יהורם גאון) "אז הם יגיעו מרחוק, מאתיופיה, מניו יורק, מאפגניסטן" (אהוד בנאי - א יידישע רסטהמן) "גלויה מקטמנדו" (אהוד בנאי) "אולי ניסע לאמסטרדם, לרומא או פריז" (אושיק לוי - יונתן סע הביתה) "מקצות ערב, מרוסיה ופולניה" (אריק איינשטיין - שיר השיירה) "על מרפסת עץ בהוסטל באוסטרליה" (אתניקס - היא לא תשוב) "אצל הדודה והדוד, הם נסעו לנופש ביוון" (דני סנדרסון - אצל הדודה והדוד) "הופס, נחתנו בבאזל" (הדג נחש - גבי ודבי) "יש לי בבית אלבומים מפריז, מגרמניה, ראפרים מהודו ומהולנד ובריטניה" (הדג נחש - לא מוותר) "לא רק בפריס או בניס או באבבה אדיס" (הדג נחש - שלום סלאם פיס) "אני זוכר, בפולניה, היינו פולינזים" (טיפקס - בבית אבא) "יש טיסה לציריך דרך רומא עוד שעה" (מאיר אריאל - טרמינל לומינלט) "הטורקים שלטו בארץ, למצרים הוא חזר" (משינה - בלדה לסוכן כפול) "ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר" (משינה - רכבת לילה לקהיר) יצא די הרבה...

Lady in red2

New member
משינה - דני

"אמסטרדם על ציר ברזיל מחלקה ראשונה כסף נזיל דה ז'נרו בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוכר"

Ocean Spirit

New member
עוד

"היא נסעה לסן-חוזה וחתכה את הוורידים..." (מוניקה סקס - סן חוזה) "לונדון לא מחכה לי, גם שם אהיה לבד..." (לונדון - חווה אלברשטיין) "הו אמסטרדם, ווי מאדאם, נו מדאדם, קסם זר..." (אמסטרדם - נוער שוליים)

Moreiro

New member
עוד כמה ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

"בוא ניסע לספרד, יכול להיות שם נחמד" [עברי לידר - ספרד] "באמצע הלילה עולה למטוס שייקח אותך, מחלקה ראשונה לגרמניה" [עברי לידר - יותר טוב כלום] "לא היא לא, לא נשארת פה, היא תטוס איתו למקסיקו" [אביב גפן - מקסיקו] יש לי דודה ממרוקו היא תבוא

Moreiro

New member
אווו חתיכת דיליי../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

light angel

New member
../images/Emo99.gif

"שיר שחלמתי על פראג..." (פראג- אריק אינשטיין) "כמו ברומא, כמו בפריז, כמו באמריקה"
(טבריה- מיכה שטרית) "אחי, כשאתה טס לקליפורניה 767 של אל על..."
(מעל מרבד של עננים- דיויד ברוזה) טוב, נו
"בן מאיטליה אומר בונז'ורנו בת מצרפת אומרת בונז'ור" וכו' וכו'
(אצלנו בחצר- נעמי שמר)

AlBundy

New member
יותר קשה:

שירים זרים שבהם מדברים על ישראל, על אתרים בארץ ועל ערים בה.

AlBundy

New member
אני אוסיף אחד משלי

sting - mad about you A stones's throw from Jerusalem I walked a lonely mile in the moonlight...

למעלה