שלום

Mayali87

New member
שלום

אני חדשה בפורום:) לפני כשנה התחלתי לשמוע את פינק פלויד והם ללא ספק נהיו הלהקה האהובה עלי, השירים שלהם פשוט מרגשים אותי עד דמעות לפעמים. הבעיה היא ששמעתי רק את האלבומים המוכרים שלהם Dark Side of the moon wish u were here devision bell the wall ראיתי פה לפני הרבה זמן המלצות לאלבום More קניתי אותו וממש התאכזבתי, לא אהבתי בכלל את הסגנון של האלבום, אז שאלתי היא האם יש לכם המלצות לאלבומים שדומים יותר לסגנון המוזיקלי של פינק פלויד באלבומים שהזכרתי?

DOCTOR ROBERT

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דבר שני- למה שלא תנסי את MEDDLE? לא יודע אם זה בדיוק הסגנון של האלבומים שהזכרת, אבל זה אחלה אלבום.

DOCTOR ROBERT

New member
אנימלז, ברור!

איך שכחתי...

שלום חן

New member
מהאלבומים הנ"ל לא תתאכזבי:

Atom Heart Mother ו- Ummagumma במיוחד הגרסה החיה, וציף בבקשה אל תישאלי אותי למה אני ממליץ עליהם בבקשה, כי זה עניין של טעם שלראות עיני הם תקליטים טובים ואני ממליץ עליהם בחום ושוב הצעתי פעם אל תקני אוספים, עדיין, כי זה הורס את חווית קניית אלבומים שלמים כאשר רוב השירים הטובים נמצאים תחת קורת גג אחת, לדעתי. שבת שלום ו-
.

Mayali87

New member
../images/Emo66.gif

כמובן שאני מכירה את אנימלס, פשוט שכחתי להזכיר:) אטום הארט מות'ר ממש לא אהבתי, הוא די שיעמם אותי, ו ummagumma שמעתי פעם אחת כמה שירים משם וזה הזכיר לי באופן מוזר הליכה במדבר0_0

חמודה, קני מה שבא לך

חלק מהקסם של מוסיקה הוא לא "ללכת על בטוח" אלא להמר, ולגלות דברים מרגשים חדשים. לכן אני ממליצה לך ללכת על בליינד. אם ימצא חן בעינייך - יופי. אם לא - שימי בצד ותחזרי לזה לאחר כמה זמן.

למעלה