שלום...

C H A N E L16

New member
שלום...

רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי לפני יומיים היה לי מבחן ושהתישבתי לעשות אותו הרגשתי פתאום מחנק וצורך עז לבכות ופחד שאני הולכת עוד שניה להשתגע גם סתם לפעמים באמצע שיעור יש לי את התחושה הזאת וגם אתמול שהלכתי למסיבה הרגשתי ככה ממש כאילו אני הולכת לפרוץ בבכי ומחניק לי ורע לי ורציתי לחזור הביתה אבל שיכנעתי את עצמי להישאר ואני שמחה שככה כי אז זה עבר לי והצלחתי להנות .התחושה הזאת באה לי לפעמים סתם כיאלו בלי סיבה התחושה הזאת מגעילה אותי והיא לא נעימה ואני פוחדת שיהיה לי אותה ונראה לי בגלל שאני פוחדת להרגיש ככה התחושה הזאת באה אני מרגישה ככה רק לכמה דקות ואז מצליחה להרגיע את עצמי אבל אני שונאת להרגיש ככה זה מבאס אותי להרגיש ככה זה מדכא . אני פוחדת שיהיה לי אותה במקום ציבורי ושאני יאבד את האשתונות אני פוחדת לצאת למקומות וללכת לבית ספר ובכלל פוחדת שאני משוגעת שאני מרגישה ככה האם זאת חרדה ?! מה אני אמורה לעשות כשאני מרגישה ככה? תעזרו לי בבקשה זה משגע אותי שיהיה לכולם יום טוב ....

שלום

את מתארת תחושה פתאומית של מחנק ולחץ שנשמעים כחויה מאוד לא נעימה. מה שאת מתארת נשמע דומה להתקף חרדה, האם את מרגישה גם תחושות פיזיולוגיות (כמו דופק מהיר, הזעה...)? ככל הנראה את לא משתגעת אלא חווה התקף חרדה וזה בהחלט דבר שניתן להתמודד איתו ולטפל בו. בכל מקרה אני חושבת שאת יכולה לשאוב עידוד ונחמה ממה שאת מספרת שהתחושה הזו עוברת אחרי כמה דקות ואז את מצליחה לחזור ולהנות. מה את עושה כדי להרגע? מה עוזר לך? אולי תוכלי לשתף אותנו ? יעל

למעלה