שלום!

תם-תם

New member
שלום!

שלום לכולם! ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת חמש, אבא שלי התחתן מחדש ויש לו שלושה ילדים מדהימים שהם הדבר שאני הכי אוהבת בעולם. לשמחתי אני גם מסתדרת עם אישתו. לאימא שלי היה בן זוג גרוש עם ילד בשמונה שנים האחרונות, ואני והבן שלו היינו ממש כמו אחים. אימא שלי ובן זוגה נפרדו לפני כמה חודשים כשגרנו בחו"ל. חזרתי לארץ ואני לא מצליחה להאתפס. בן הזוג של אימא שלי הוא בנאדם לא ממש שפוי והיו לו המון התפרצויות שיגעון, שכל השנים הדחקתי ועכשיו הן עולות. אני חברה גם בפורום משפחות חד הוריות, ואני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה כדי שאני אוכל לדבר עם אנשים במצבי. יש כמובן עוד המון חלקים בסיפור שלי. לילה טוב בנתיים, תם-תם

avielss

New member
קודם כל ברוכה הבאה תם-תם

אני מקווה שתוכלי פה איתנו להוציא את מה שהדחקת להעלות הכל להוציא. אם בן הזוג של אמא שלך כל כך לא שפוי ונראה שאת לא ממש מחבבת אותו למה את לא עוברת לבית של אבא? ובקשר לחו"ל אני די מבין((; כשאני חוזר משבוע בחו"ל לוקח לי שבועיים להתאפס

מכשפה

New member
תם תם -מה שלומך? קפצתי לכאן לביקור! ../images/Emo24.gif

זוכרת אותי? התחלת ללמוד? מה שלום אמא? כתבתי לך אימייל והוא לא הגיע, כי הייתה תקלה במערכת. הילדים שלי נסעו לחו"ל לארבעה וחצי חודשים, ולא תאמיני- הבת שלי מתכתבת אתי מעל גבי הפורום של חדהוריות בוואלה. זה כזה כיף! וגם באימייל! ובגללה התחברתי גם לאיסיקיו! אז זה עובר כלכך מהר. והכל בזכות האינטרנט! אני לא שוכחת אותך ואת השיחה המרתקת שהייתה לנו בצ´ט! אני מקווה שתתאפסי! יש לך חברות? כאלו שאת משתפת אותן, במה שקורה? זה מה שהבת שלי עשתה וזה מאד עזר לה! תכתבי גם כאן, זה עוזר! ביי שלך מכשיפוש

מכשפה

New member
היי אביאל-תאמין לי שזה ממש לא פשוט! ../images/Emo24.gif

כי מה שקורה בפועל-מבחינת ההגבלות של האב.... זה ממש נורא. ואני לא יודעת אם לפרט כאן או לא! ואני ממש מתלבטת מה לעשות.... כי כמו שאני כזאת אמא..... הוא-לא כזה אבא!

avielss

New member
אל תשווי

את לא עושה את מה שאת עושה בשביל אף אחד לא בשבילו לא בשביל חמותך לשעבר ואפילו ל בשביל השכנים את עושה את זה עבור פירות בטנך הילדים שנולדו מתוך אהבה ואין בהם שום אשם שהכל מת התפורר. אין לי שום ספק ששכרך יבוא ככל שהם יבואו ויגדלו.

מכשפה

New member
כבר הפסקתי לחשוב על עצמי....

מה שמטריד אותי זה מה קורה איתם, מה זה עושה להם ההגבלות שלו, איך זה פוגע בהם-ומה אני יכולה לעשות כדי למזער את הנזק. וזה קשה, כי אני כאן, הם שם, וגם כשהם כאן-זה קשה. והם נקרעים בינינו, מאוכזבים שאני בקושי מתקשרת, וזה-לא בגלל הכסף...אלא בגלל הפרשי השעות..שזה לא מסתדר.... בקיצור-לא פשוט! כרגע-אני מנסה לעשות מה שאפשר, ולדעתי-זה לא מספיק. ותודה לך על ההתייחסות-שוב

למעלה