שלום !

metal maor

New member
שלום !

אני בגיל 17 והשבוע למדתי דבר יותר קשה מכל דבר שלמדתי בחיים מבחינת חשיבה ומהלך ונוסחה ! מאז ומתמיד לא היתי אוהב חרדים אבל פגש אותי חרדי ואמר לי בא תיראה מזה גמרא ! אמרתי לו סבבה ישבתי 3 שעות על איזה גמרא בנושא ממונת ממש מההמממםםם שווה לנסות איזה נוסחאות איזה מהלכים ! משגעים !

theXequation

New member
מה על פיזיקה קוונטית או תורת הגרפים

ומתמטיקה בדידה :). יש הרבה דברים מעניינים וקשים להבנה

metal maor

New member
אם אני אומר גמרא !

אני יודע מה אני אומר אני מכיר את כל הפיזיקה והשאר עד שלא תנסו לא תבינו זה כייייףף יש שם המוון שכל !! המון נוסחאות דבר מדהים !!! סברות משגעות !!!!

theXequation

New member
אתה בטוח שאתה מכיר את כל זה?

זה נושא מאד גדול ולא כ"כ מוכר לרוב האוכ' שנפגשתי איתה. בגילך בד"כ לא מספיקים להחשף לכל אותם דברים. לא אומר שבגמרא אין שכל אבל עדיין.

neko

New member
הוא סתם מנסה להחזיר בתשובה,

אל תתייחס יותר מדי ברצינות...

metal maor

New member
אני לא מנסה

אני אישית לא דתי וכופר. אבל יש דברים מאד מענינים בתחום המישפטים ע"פ התורה ואת כל הלימודים האלו שהזכרתם למדתי !! והגמרא לא שיכת רק לדתיים ! אם היתי רוצה להחזיר בתשובה היתי אומר לכם שספרים שמחזירים בתשובה זה גאוני !!

theXequation

New member
אני אשאל שוב, אתה בטוח שלמדת את כל

זה? (ולא מתוך זלזול) אם כן, קבל את הערכתי המלאה. דומה כי לא אני ולא אף אחד בשרשור אמר כי הגמרא שייכת לדתיים. אני מסכים כי ביהדות ,בכלל, יש הרבה חכמה וכי הגמרה מכילה בתוכה חלקים מענינים מאד. בכל אופן, תודה ששיתפת אותנו. שבת שלום ,שנה טובה וחג שמח

metal maor

New member
אני למדתי !

מה שכן אני מעריך את זה שפיזיקה ומטמטיקה וכל השאר זה מאד קשה . אבל שלומדים גמרא נהנים מהחכמה שיש שם מה שאין כן במטמטיקה ( אני לא יכול להסביר עד שלא תנסו לא תבנינו ) לי אשית יש כמה עו"ד במשפחה והם חילונים לגמרי והם לומדים גמרא אין לזה סוף לחכמה שיש שם ! אישית מומלץ . שיהיה לכולם יום טוב !

למעלה