שלום

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
שלום

אני די חדשה פה , ולא היה לי זמן לקרוא את כול ההודעות רק את האחרונות והודעת המנהל , כהה שאם השאלה שאני אשאל נשארה , סליחה . למה אדם בוחר / רוצה להיות לוחם נויה

עז

New member
קארמה ודארמה

אני לא חושב שבן אדם "בוחר" ליהיות לוחם. אדם לומד כל חייו, ובאיזה שהיא נקודת זמן הוא מחליט "לחיות בדרך הנכונה" או "ללכת בשביל עם לב" או "לצעוד בדרך הנכונה" ולפעמים לחלק מהאנשים הדרך הזו מקבלת את השם "דרך הלוחם". זאת לא דרך קלה, שאת דרך שבה זונחים את האגו, זאת דרך שבה עוזרים לאנשים בד ובד עם חוסר איכפתיות מהאנשים. יש הרבה סתירות לכאורה, אך כשמעמיקים בהבנה מבינים שאין כאן כלל סתירה. אני מקווה שעזרתי, או בלבלתי אותך יותר ... (וגם זו דרך לעזור) ... את מוזמנת לפנות אלי לקבל אינפורמציה נוספת ו/או לבקר באתר שלי

chips

New member
My carma ran over my Dogma

eliii

New member
היי נויה ...../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

welcome to the club i love cats too

eliii

New member
באופן עקרוני אני חושב שאדם

בוחר ללחום כדי להגיע לשלווה.כשהוא מחליט לא להיות רק צופה(קורבן)פאסיבי אלא ליצור לו בחירות משלו....חיים משלו...להגיע למצב של שליטה בגורלו שליטה המאופינת ברוגע מיקוד וזרימה עם האנרגיות של היקום ..ולא נגדם.. ליצור לו בחירות...נשמע מופרך לא? ובכן הבחירות קיימות אבל הדרכים אלין עלולות להיות חסומות בגלל ההרגל שלנו לפעול מתוך אינרציה (משהו שקראתי רק היום בהודעה של בן
)

קואנטום

New member
טאי צ´י?

הבעיה היא שללכת עם הזרם, או חיים חלקים, אינם מאפשרים תקשורת אמיתית. כל אחד לבד במסלול הנוח שלו, מתוך אינרציה.

eliii

New member
tאל תקח הכל ברצינות.....

ודאי שימשיכו להיות בעיות ותקלים אחרת הלך כל הענין......השוני הוא בצורת ההתמודדות ....חוץ מזה כשתגיע לדרגת מואר תוכל לתקשר עם אחרים בכך שתראה להם את הדרך....(מקווה שזה מנחם אותך)

היי, נויה! וברוכה הבאה!! ../images/Emo39.gif

אני חושב שכבר קיבלת תשובה/ות מלאה/ות על שאלתך... הלא כן? אז עכשיו תורי לשאול אותך... מה מביא אדם כמוך להתעניין בדרך הלוחמים, במודע או שלא במודע? שלך באהבה בן

דז

New member
תודה

מה הביא אותי להתחיל לקרוא פה , הודעת המנהל שלך , שהדהימה אותי לגמרי . להכנס בתחילה , הלוחמיםבשם אני חושבת . נויה

למעלה