שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הנגן החדש של סאנדיסק בארץ, אם הוא בכלל הגיע לארץ?
ח חביתת עין New member 7/10/05 #1 שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הנגן החדש של סאנדיסק בארץ, אם הוא בכלל הגיע לארץ?
י יאיר B New member 7/10/05 #2 לוקח זמן עד שנגנים מגיעים לישראל אני מאמין שתוך כמה שבועות / חודשים מישהו כבר יביא אותו לארץ. הוא מתחרה בנאנו של איפוד. אני לא יודע אם יהיה יותר זול ובכמה.
לוקח זמן עד שנגנים מגיעים לישראל אני מאמין שתוך כמה שבועות / חודשים מישהו כבר יביא אותו לארץ. הוא מתחרה בנאנו של איפוד. אני לא יודע אם יהיה יותר זול ובכמה.
ח חביתת עין New member 7/10/05 #3 ועוד שאלה באתר של סאן דיסק כתוב שסנסה e130 עולה 99.99 דולר ולגבי הדגם החדש m230 כתוב שעולה 79.99 האם זה הגיוני???
ועוד שאלה באתר של סאן דיסק כתוב שסנסה e130 עולה 99.99 דולר ולגבי הדגם החדש m230 כתוב שעולה 79.99 האם זה הגיוני???
י יאיר B New member 7/10/05 #5 זה מחיר משוער, לא סופי נחכה עוד קצת ונראה את המחיר הסופי. הכל יכול להיות. אגב, אלו מחירים בחו"ל. בארץ יעלה יותר יקר.
זה מחיר משוער, לא סופי נחכה עוד קצת ונראה את המחיר הסופי. הכל יכול להיות. אגב, אלו מחירים בחו"ל. בארץ יעלה יותר יקר.