שלום

munge88

New member
שלום

מה שלומכם? אני מקווה שטוב, יש לי עוד שתי שאלות: 1. כמה שירים בממוצע נכנסים ב 256MB? 2. איזה נגן נחשב, או נראה, לכם טוב יותר? SAMSUNG USB2 שבתמונה|שמאלה| או זה שבתמוה מתחת ואין לי משג של איזה חברה? המון תודה מראש וחג זמח

...

1. כתוב בטאגליינס.. 2. קרא על נגנים ג'נריים לפני הקנייה. בכל מקרה, ארגוטק נחשבת ליצרנית הג'נרים ה"טובה" ביותר, שזהו המכשיר השני..

munge88

New member
קראתי

ולא מצאתי תשובות, אפילו לשאלה הראשונה לא :/ כל מה שמצאתי זה ויכוחים של חברי הפורום בבמושגים טכניים שלא אומרים לי הרבה והמלצות חוזרות על לא לקנות נגני מדבקה, ואם כל הכבוד אין לי מושג מה זה. אז אם אפשר תשובה עממית ומתומצתת אני אשמח מאוד.

stardust19

New member
טוב נסביר לך בקצרה על שתי השאלות

1) נגיד וכל שיר שוקל 4 MB- אם תחלק 256/4=64 ז"א שתוכל להכניס 64 שירים שכל אחד מהם הוא בעל 4 MB, שזהו בערך הגודל של שיר אחד. 2)אם תקרא את השורה האדומה בראשית העמוד תבין מה זה נגן ז'נרי ולמה אנחנו לא ממליצים לקנות את הנגנים הללו. לצורך התחלה אני אומר שבאף מדינה נורמלית ומתקדמת לא מוכרים את הנגנים הללו אלא רק בישראל...כן אני יודע שעכשיו יקפצו פה אלפי אנשים ויאמרו מה אני מבין בנגנים ומאיפה אני המצאתי את זה ויתנו לי אלפי דוגמאות איפה ניתן לקנות נגנים כאלה, אבל אם באמת להסתכל במותגים המובילים בכל מדינה ומדינה תראו שאין נגנים כאלה באף מדינה.

יאיר B

New member
../images/Emo4.gif

שאלה ראשונה שאלה שנייה ויש גם את איחוד הטאגליינס של הנגנים הג'אנרים וכמובן השורה האדומה בראש הפורום. הכל נמצא בטאגליין. אפשר גם לחפש בשאלות נפוצות (יש קטגוריה מיוחדת לנגני מדבקה).

munge88

New member
תודה

אז אם הבנתי נכון, עדיף לי לקנות את זה בתמונה התחתונה? (כן כן, הבנתי, זה זבל מהלך ואתם שונאים את זה, ממליצים לחסוך למשהו טוב יותר ואנחנו המדינה היחידה שבה מוכרים את הזבל הזה אבל זה מה שאני יכולה להרשות לעצמי לקנות) יום טוב

shakshuka6

New member
תשובות../images/Emo13.gif

1) 60. 2) שניהם נחשבים לג'נריים איכותיים. ז"T אומרת שאם תשמור עליהם טוב טוב הם יחזירו לך אהבה. רק תוודא שהם תומכים בעברית!! בהצלחה

gt-master

New member
ז'נרים איכותיים?התכוונת זבל סיני

בו נקרא לדרק בשמו האמיתי. חבל על כל שקל כי זה כמו לזרוק לפח. הרי כל מי שאני מכיר שקנה זבל כזה קנה אחרי חודשים ספורים נגן נורמלי, ומקלל אותם כמוני. המחירים ירדו בכללי ואפשר לקנות בזול נגנים נורמלים,חבל שמנסים לחסוך כל הזמן ומשלמים יותר בסוף. אל תתקמצנו. תחסכו עוד 100 שקל ,256 מגה מעולה עולה בסביבות 400 שקל,512 של אריבר IFP 795 אפשר ב 600 +- וזה הנגן פלש הכי טוב שיש. סוני 512 ראיתי ב 500 שקל והוא גם מעולה ובלי רדיו. לא יעזור לכם 1 גיגה ב 450 שקל שלא עובד הרי.

למעלה