שלום

Lady Madonna

New member
שלום

אשמח לקבל קישור לביוגרפיה לא ארוכה מדי ועניינית על בוב דילן בשפה האנגלית תודה

Chocoholic

New member
היי

הנה ביוגרפיה אחת, די עניינית ולא ארוכה לטעמי. והנה ביוגרפיה שניה. (ובקרוב גם בקישורים, לא יודע איך זה כבר לא נמצא שם מקודם...) קריאה נעימה

Chocoholic

New member
ובכן...

תראי, זו בעיה לכתוב ביוגרפיה של בוב דילן בעשר שורות. אם זה לצורך סיכום או עבודה, הכי טוב לקרוא את זה ומשם לסכם. אם זה לידע אישי, אין בטקסטים האלה פיסות מידע "מיותרות"
בתמונה: בוב, לאחר שקרא את הביוגרפיה שלו.

אני מכיר לא מעט תמונות

של דילן, אבל אני מוכרח לומר שעוד לא יצא לי לראות את התמונה הזו שהעבירה בי צמרמורת. מניין היא לקוחה, ואני מכיר כמה תמונות שהוא נראה בהן שרוע עייף אחרי הופעה אבל לא תמונה כזו שהוא נראה בה כאילו מבוטל, מבוטל הוא מת.

Chocoholic

New member
תיארתי לעצמי

שהתמונה תעורר תגובה או שניים... היא צולמה ע"י Barry Feinstein (שצילם עוד המון תמונות שלו בשנות השישים והשבעים) מעט לפני הופעה מתישהו ב 1974. הוא (ברי) מסביר שלבוב הייתה תקופה שבה נהג לשכב על משטח ישר וקשיח לפני הופעות, כדי להרפות את גבו.

ויש גם את המוסף המיוחד

שהוקדש לו בזמנו במומה, לכבוד יום הולדתו ה-60 (שהיה לפני כ-4 שנים).

אני יודע שביקשת באנגלית

אבל חשבתי שזה בגלל שהנחת שבעברית אין מספיק חומר. איך שלא יהיה מעניין לקרוא את מה שכתבו במומה, אני קראתי את זה בזמן אמת ואף השתתפתי בחידון שהיה. זכיתי בפרס (דיסף אוסף כפול שיצא באותם ימים), לא שהייתי צריך אותו כמי שיש לו את כל הדיסקים של דילן, אבל היה בכל זאת נחמד להשתתף ולזכות בחגיגה הזו.

למעלה