שלום

שלום

בתקופה הקרובה אני עומדת לצאת מהבית סוף סוף. במקור אני שכנה טובה של ת"א, ומאחר שהמחירים בת"א ממש ממש מופרזים החלטתי לצאת מת"א בתקווה שבערים אחרות חדר מסכן באזור טוב לא יעלה לי 400$ לא כולל מיסים. אז השאלה שלי אליכם היא אילו איזורים בראשון נחשבים לטובים? מאילו להתרחק? מה בערך המחירים של דירות באזור הרכבת? (שמאחר ואני לא ניידת זה אזור חשוב בשבילי) המחשבה העיקרית שלי היא לעבור לראשון, ובגלל זה אני לא שואלת עדיין בפורומים אחרים. למה לראשון? כי אני אוהבת את העיר הזאת ויש לי זכרונות טובים ממנה, בתקופות שביליתי שם הרבה.
אז אני אשמח לכל מידע על העיר, אזורים, מחירים, ארנונות וכל דבר שימושי

מה את מחפשת

כלומר בילויים זה לא באזור הרכבת אבל את כן יכולה להיות ניידת באוטובוסים מה הכי חשוב לך את בהחלט יכולה למצוא דירה טובה ב400 בכמה אזורים

תריצי חיפוש בגוגל על דירות בראשון..

שווה לך לנסות גם רחובות, נס ציונה, יבנה ועוד מקומות באיזור.. בדרך-כלל זה יותר זול מראשון.. ועדין קרוב לתל-אביב.. הארנונה שאנחנו משלמים לדירה של 3.5 חדרים באברמוביץ', היא משו כמו 700 שקל לחודשיים לפי דבריה של אמא שלי.. מידע על העיר? תשאלי שאלות, יענו לך פה בשמחה..

מה אני מחפשת

בעיקר נגישות למרכז. אני דיי נעולה על ראשון, כך שנראה לי שאני קודם אמצה את החיפושים בעיר הזאת ואח"כ אטייל לי בערים אחרות. אני מחפשת דירת 1.5-2 חדרים. 400 שקל כולל מיסים זה הגבול לדירה כזאת בשבילי. אזור הרכבת נחשב טוב? מה יותר טוב- מערב או מזרח? בגדול נראה לי שטיול בעיר יהיה הכי טוב, אולי אני גם אעשה את זה בזמן הקרוב. מה אתם אומרים?

בעניין הבילויים

הם בעיקר בת"א עצמה כך שאולי כדאי לי לחפש בקרבת אזור מוניות השירות. בטח עם הזמן אני אכיר גם מקומות בילוי בראשון. למזלי אני לא מוגבלת מבחינת מקום עבודה כי אני עצמאית. האם תולים גם על דירות כאלו שלטים להשכרה? או שהדירות שתולים בהן שלטים בד"כ לא טובות? הרבה שאלות יש לי

cobainos

New member
הממ..ברעע

לדעתי איזור שיתאים לך הוא גן נחום.קרוב לרכבת וגם לתחנת אוטובוס די גדולה שעוברים בה הרבה קווים שמגיעים לת"א והשכונה עצמה קרובה מאד למרכז העיר.היא גם לא יקרה כל כך.

אוקיי

השכונה הזאת טובה מבחינת עבריינם/סמים וכאלו? כלומר אני לא אפחד ללכת בה בלילה ברגל? ושאלה קטנה לא כל כך קשורה- אני היחידה שקוראת לאגם הברורים בשם הזה? או שיש פה עוד מישהו שמבין על מה אני מדברת? משום מה כשאני אומרת 'אגם הברבורים' לרשלצ"ים מתקבלת הרמת גבה בתגובה. תודה
מחר אני אלך לעשות סיור בגן הזה שדיברתם עליו ואולי גם בעוד מקומות. עדיין יש הרבה סימני שאלה. אני מניחה שלאט לאט הם יהפכו להיות סימני קריאה.

כנראה שלזה התכוונתי

היתה שם מזרקה לפי מה שאני זוכרת, ואיזה מבנה עגול כזה, ואם אני זוכרת נכון היה שם גם גשר. אז לא יודעת, אולי לגן העיר הכוונה.. אולי לא.

ועוד שאלה

בקשר לנסיעות בעיר, חופשי חודשי אגד דן תקף גם לגבי קוי אגד בתוך העיר נכון? כי אתמול כשהלכתי לראות דירה הנסיעות היו פשוט סיוט.

למעלה