שלום

nino11

New member
שלום

שלום לכולם.. מה המצב? אני רועי..חדש בפורום...אני מתעניין בנושא העב"מים מאז גיל מ\אוד צעיר ושמח שישנו פורום מיוחד בנושא שבו נוכל לעדכן אחד את השני וללמוד אחד מהשני..לכן כל הכבוד! רציתי רק לשאול שאלה...אחת התיאוריות הנפוצות הן שתופעות העב"מים באות בגלים..תחילה הגל הגדול של שנות ה-50. סוף שנות ה60 וכן הגל הגדול שבין סוף שנות ה70 ותחילת ה80. האם אנו נמצאים בתקופת מעבר שבין הגלים? מה אתם חושבים? האם בעוד כ-5,10 שנים יתחיל גל חדש של תופעות עב"מים? (חשוב לציין שהתופעות מעולם לא פסקו אך היו כאמור "גלים" שבהן רצףהתקריות היה גדול מאוד) בתודה מראש

Majestic12

New member
תיאוריית הגלים

הסטטיסטיקה חוזה גלים כל 10-11 שנים... בשנה האחרונה החלה עלייה במספר הדיווחים בעולם, אך מוקדם מאד לדעת אם זהו גל חדש.

ראשגדול

New member
לדעתי .

חברינו מהעולמות האחרים באים תמיד באותו זרם זה השקרנים שבאים בגלים .. זה היה ב5 בינואר (עם דודו טופז מי שלא זוכר .. ) זה היה אחרי אי טי אחרי היום השלישי .. בגלים גלים של אנשים ששיקרו אחרי שהזמן עובר השקרנים נרגעים

Majestic12

New member
תיאוריית הגלים

היו תקופות בהם היו גלים וכמות תצפיות עבמי"ם גדולים מהממוצע הסטטיסטי. זה לא קשור לדודו טופז. טופז עשה תוכנית שהייתה בתקופה בה היה גל שכזה. הגל לא התחיל בגלל דודו טופז, אלא שטופז רכב על הרעיון, וכמובן גייס את כל התמהונים לתוכנית גדושה רייטינג ומלאה בשטויות. בכל מקרה, תיאוריית הגלים הזו אינה מוכחת במלואה, והיא יותר השערה סטטיסטית.

Sid

New member
אוי למה הזכרת לי את התוכנית של

דודו טופז, איך באותו יום רציתי להרוג את דודו טופז וציפי שביט שעבדו עליי ככה

Majestic12

New member
דודו טופז

עד היום אני ממש שמח שאף אחד מהמרכז לחקר עבמי"ם, לא נטל חלק במופע הבידור הזה. זו הבעיה, שבגללה יוצא שם רעכל כך למי שחוקר את התחום. תמיד מגיעים לכותרות רק המופרעים, ההוזים והמרחפים למיניהם. לחוקרים האמיתיים אין כמעט במה, מכיוון שהם לא מספקים את הבידור הדרוש...

gozlan8

New member
../images/Emo52.gif על ההתפרצות

אתם מתכוונים שמישהו ממש צפה בתוכנית הזאת?

כריסטין

New member
אני צפיתי בתוכנית....... ../images/Emo188.gif

אבל עם כל הכבוד לדודו טופז הוא לא ממש אשם מי ש"עבדה" עליו היתה אותה מתקשרת שחזתה כי חייזרים ינחתו בתאריך *** ועל מנת לקדם את פניהם בברכה יש להשמיע את פסקול תיקים באפלה . דודו טופז אולי מצד אחד נהנה מהפרסום אבל גם נפל קורבן לטימטום של מתקשרת דמיונית שהפילה מדינה שלמה בפח . ובעניין נחיתה חייזרים לא מתאמים תאריכים לנחיתה כל החוזים "נחיתות חייזרים" למינהם סתם שרלטנים .

ראשגדול

New member
אני ראיתי

ילד קטן וטיפש שאוהב עב"מים ... איזה אכזבה זו היתה .. חחחח אבל חוויה ..

הדבר האחרון שדודו טופז הוא

זה קורבן. אני בטוחה שהוא לא היה מסכן ומניח תכנית שלמה בפריים טיים על סמך "חיזוי" של איזו שרלטנית, אבל ניצל את זה היטב לצרכיו. הוא הגדיל ועשה כשהביא את ציפי שביט בתחפושת חייזר. וא נהנה מהפרסום, מהרייטינג ומהמהומה מסביב-ותו לא. פשוט עלבון לאינטיליגנציה.

gozlan8

New member
חביבתי!!!!!../images/Emo24.gif

טוב שאת איתנו! כן, הערצתו העצמית של טופז לעולם לא תניח לו להיות קורבן. חבל רק שהפך את הנושא הרציני לכשעצמו לפארסה.

pcp1

New member
היה פעם

פרק בעובדה על העבמים שיתנו שידור חוזר של זה זה היה מעניין מאוד

gozlan8

New member
נכון

אפילו היה לי את זה מוקלט באיזשהו שלב, כולל סיפור של משפחה דרוזית. אחת התוכניות היותר טובות וגם קצת.... מפחידות.....

Majestic12

New member
התוכנית עובדה

זו הייתה התוכנית התיעודית הטובה ביותר שהופקה בישראל בנושא העבמי"ם. לצערי, לא שודרה מעולם בשידור חוזר. ידוע לי על מישהו שיש בידו עותק וידאו מהתוכנית, אך למרות הבטחות רבות, עדיין לא קיבלתי את העותק. אני "אתפוס" אותו בכנס הקרוב, ואני מקווה שאז אצליח לקבל עותק...

I A F02

New member
היה לי את זה מוקלט וזה נהרס לי...:(

אני מת לראות את זה עוד פעם, אחת הטובות שראיתי על עבמ"ים

Majestic12

New member
לשאלה מה היה עם דודו...

דודו טופז נתבע בבית המשפט לאחר התוכנית, ע"י אותה אסטרולוגית שחזתה את הגעת החוצנים. היא טענה שדודו טופז היטעה אותה, וכ" וכ"ו... כמובן שדודו טופז זוכה מכל אשמה... בכל מקרה, כמתחילים לדבר על מיסטיקה, אסטרולוגייה, ראיית הנולד, קריאה בקפה ובכף היד - אני בורח מזה כמו מאש...

למעלה