שלום

שלום

אני בעלת תואר ראשון בביולוגיה , האנגלית שלי גם כן ברמה די גבוהה (קריאה ודיבור) . רציתי לברר אם אני יכולה למצא עבודה במסגרת כישורי בסין או דרך חברה ישראלית בסין. (נניח עבודה בארץ שמשולבת עם עבודה בחו"ל מידי פעם). אשמח מאוד אם תענו לי...

Benkok

New member
דיילת...../images/Emo3.gif

אולי תנסי חברות מחקר ישראליות בתחום הרפואה האסייתית (צמחי מרפא ומטעמים כאלה...).

אMור

New member
היי ניקלס...

מה שבן ניסה בעצם לשאול אותך זה אם את סגורה על עבודה בתחום ה"ביולוגי" או שבראש סדר העדיפויות שלך הוא המגע עם סין והתפשרות על תחום העיסוק... אם את רוצה לעבור לסין ולהתגמש בתחום העיסוק, יש אפשרות שתקבלי כאן כמה כיוונים מענינים...אולי...

אני לא סגורה על כלום.

אבל התואר שלי הוא בביולוגיה ואין לי הכשרה בתחום אחר כרגע... יש לך איזושהיא הצעה אני אשמח לשמוע:)

אMור

New member
אולי לימוד אנגלית?

זו אופציה שלא מעטים בוחרים בה על-מנת להעביר כאן תקופה, שבסופה הם חוזרים עם ים חוויות, שפה ואפילו כסף שהצליחו לחסוך... אני בטוח שלא חידשתי לך כלום...

נכון, לא חידשת כלום../images/Emo13.gif

פגשתי הרבה חבר'ה שעושים את זה אבל לכולם היתה האנגלית שפת אם. לפי הבנתי העדיפות הגדולה היא לבעלי שפת אם אנגלית .אמנם האנגלית שלי ברמה טובה אבל לא יודעת אם היא ברמה מספיקה ללימוד השפה... אגב, מסתבר שיש ביקוש גם לצרפתית שם...

בן זאב

New member
אולי ללמד... עברית!?

שמעתי שהרבה יפנים למדו/לומדים עברית. אולי גם בסין יש ביקוש, ואם אין ביקוש אז אולי אפשר ליצור אותו...

למעלה