שלום...

black_magic

New member
שלום לך..../images/Emo13.gif

זה פורום לנוער לקוי שמיעה.. ואת כל הפרטים את תוכלי למצוא בהודעת המנהלת, זה למעלה..
תהני!!

טוב... אז ככה

אני לא לקוית שמיעה... אבל רציתי להצטרף לפורם... אני אציג את עצמי... אני בת 19 מחיפה חצי יהודיה חצי ערביה... אני לא מתגייסת.. בנוסף כרגע סיימתי שנת שרות בתנועת נוער ערבית יהודית בשם רעות סדאקה... אבל אני ממשיכה להדריך... זהו.. הייתי רוצה להכיר את כולם... והיי שוב

המרחפת

New member
מעניין

את מוזמנת לכתוב ולהשתתף בפורום בכל עת ובשמחה רבה. בחרת שלא להתגייס מטעמים לאומיים, או שחשבת שבשירות לאומי תתרמי יותר? אני עכשיו מתלבטת בין השניים. מה את מדריכה? איזו שכבת גיל? וממה מורכבות הפעילויות?

....

לא התגיסתי מטעמים לאומיים ומצפוניים, יש לי בקורת ארוכה על הצבא. לא עשיתי שרות לאומי אלא שנת שרות שזה משהו שונה לחלוטין. אני מדריכה נוער בגילאי תיכון. בגלל שזו תנועה קטנה אז הקבוצות בגילאים מעורבים לא כמו בשאר התנועות. אשמח גם לשמוע עליכם קצת. שמחה לענות על כל שאלה. ותודה שקיבלתם אותי בפורום זה. שבת שלום :)

אין בעד מה ../images/Emo13.gif

את בטוחה שאת רוצה להצטרף? כי זהו פורום במיוחד בשביל לקויי שמיעה, ולפי מה שהבנתי, את לא נמנית איתנו. אבל אם לא אכפת לך, אז ברוכים הבאים!!!

המרחפת

New member
אני...

עכשיו שמיניסטית. בעבר הייתי מדריכה של כמה מהכותבים פה, אם בחוגים במהלך השנה ואם בקייטנות. עוד לא החלטתי אם אתנדב לצבא, או אעשה שירות לאומי (דרך אירגון לשירות לאומי לחילוניים). מה עוד?

למעלה