שלום

מאשה2

New member
שלום

שלום, שמי מאיה ואני תחקירנית בערוץ 2. אנחנו מכינים בימים אלה תוכנית על ילדים נפגעי תקיפה מינית. אם מישהו מההורים מעוניין ומסכים לבוא ולדבר, לספר, לשתף אני מאוד אודה לו אם ייצור איתי קשר דרך מייל זה. והיה ומישהו מעוניין אני אתן לו את כל הפרטים על התוכנית, אופייה והמנחה. תודה, מאיה

מוצרלה

New member
שלום לך מאיה ../images/Emo39.gif

למה שלא תעשו תוכנית מקיפה ומעמיקה על נושא של "תקיפה/התעללות מיני בקטינים על ידי קטינים??? אף אחד לא נכנס לנושא הזה, חוץ מניסים משעל בתוכניתו לפני כמה חודשים, (שם השתתפתי) אבל כל הדיון הסתכם ב- 10 דקות במדינת ישראל, ישנם ילדים וילדות רבים שהותקפו מינית בצורה כזאת או אחרת, על ידי קטינים, ואין חוק שיאכוף את העבירה הפושעתתת הזאת, במקרים רבים האשמה מוטלת על הורי הילדים התוקפים שלא עושים דבר כדי למגר את התקיפות של ילדיהם. מישהו צריך להרים את הכפפה בענין. מספיק לשתוק

שלום לך מאיה,

אני הייתי מוכנה לנסות אבל אני כל כך נפגעתי ממה שקרה לילד שלי לכן אני לא כל כך סומכת על אף אחד. אם תוכלי בבקשה למסור יותר פרטים אני אשמח. תביני, ילדים "תמימים" פגעו במלאך שלי מאז אני כבר לא מאמינה במיוחד לא לאנשים שאני לא מכירה. אני מצטערת שאני מדברת אלייך ככה אני מקווה שאת תסלחי לי ולא תקחי את דבריי קשה. אני לא מכירה אותך. ולכן אני לא רוצה לפגעו בך המילים שאמרתי. אם בכל זאת פגעתי אני מבקשת את סליחתך. ואם תסכימי לתת יותר פרטים אני אשמח לדבר על מה שקרה למלאך שלי ולעזור לך בתוכנית. בכל אופן אני כאן אם תרצי הנה לך מייל שלי למסירת פרטים [email protected] נ.ב. אנחנו ההורים של הילדים הפגועים כל כך חוששים מכל דבר את יכולה לברר ולראות שזה לא משהו אישי. במיוחד אחרי טראומה שעברנו עם הילדים שלנו. ממני אלייך הרבה הצלחה אם תרצי את יודעת איך להשיג אותי. בכל אופן יום מקסים לך

למעלה