שלום

טומבדור

New member
שלום

אני מחפשת חוג יוגה למתחילים באיזור ר"ג (עדיף), גבעתיים ובאין ברירה אחרת-ת"א. חשובה לי המסגרת וארצה להגיע כמה פעמים בשבוע (ופחות לתרגל לבד בבית). האם מישהו מכיר ויודע על דבר כזה? שת שאלות נוספות: מה טווח העלויות של חוג כזה ? האם צריך לעשות הכנות מוקדמות כמו תזונה, שינה וכו' כדי להתחיל? תודה רבה ויום טוב

יוגי בר

New member
חיפוש

היי טומבדור אז ככה: זו החלטה מזה חשובה בחיים והיא עשוייה לשנות לטובה את חייך. תתחילי את השיטוט ברשימות המורים הקיימות להלן שתיים מהם: 1. רשימת המורים של הפורום 2. רשימת מורים של ארגון מורי היוגה יש המון מורים וגישות ללמוד האתה'א יוגה. השיטה הידידותית, לטעמי, היא היוגה הקלאסית והיא מאפשרת לך להתחיל ולעשות קורס יוגה מסודר למתחילים. תוכלי למצוא זאת בת-א. ו/או בפ"ת. הכלל שלי: הגעת למורה/מרכז ליוגה. נסי שיעור אחד, תשאלי המון שאלות את המורה ותנסי לאט לאט לרדת ולהבין את עקרון התרגול. וזה חשוב. תתבייתי על מקום. וקדימה לעבודה. במדה ולא מצאת מקום מתאים בר"ג גבעתיים פ"ת יכולה להיות חלופה ראוייה עבורך.(עולים על זבוטינסקי לכיוון פ"ת גומרים את זבוטינסקי. 100 מטר משם ולבעלי רכב, החנייה בחינם כל השנה) בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
טווח העלויות ושינוים בחיים

אין צורך לעשות כרגע שינויים בחייך. עם הזמן יכול להיות שתחליטי לעשות שינויים בתזונה, שינה ובאורח חייך בכלל, אבל זה אמור לבוא מתוך צורך פנימי ולא כי "ככה זה ביוגה" (לדעתי לפחות). טווח המחירים הוא מאד רחב, זה תלוי בסוג המקום- מתנ"ס, חדר כושר, מרכז יוגה, חוג פרטי... בגדול אפשר להגיד שזה בין 150-300 ש"ח לחודש, עם חריגות מסוימות לכל כיוון. לדעתי הכי נוח למצוא מקום בו מתקיימים שיעורים כל יום, ואת יכולה לבוא מתי שמתאים לך- כך אין תירוצים לפספס שיעור, ולא מתבטלים שיעורים בגלל חגים וכו'. מבחינת הרמה, כמובן שעדיף ומולץ מרכז רציני ליוגה, אבל אם התקציב אינו מאפשר זאת, לפעמים גם לחדרי כושר ולמתנ"סים מזדמנים מורים טובים. ענת0 מרכז דארמה ליוגה

למעלה